Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ολόκληρα φωτορομάντζα σε στύλ human tοush έχει στήσει η αμερικανική προπαγάνδα στην Γεωργία εναντίον των Ρώσων. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Ρεσιτάλ δίνει η διεθνής προπαγάνδα των αμερικανο-γεωργιανών. Ας δούμε πως η εμφανώς αμερικάνικης έμπνευσης προπαγάνδα, προσπαθεί να προκαλέσει εντυπώσεις εις βάρος των Ρώσων κατασκευάζοντας ολόκληρα φωτορομάντζα σε στυλ ...human tοush.

Στην πρώτη φωτογραφία παρακάτω, βλέπουμε το σώμα ενός νεκρού στο έδαφος ενώ το ιατρικό προσωπικό μετακινεί ένα άλλο πτώμα.


Το πτώμα όμως είναι ...ζωντανό αφού αν προσέξουμε να δούμε το χέρι του να κρατά την γεωργιανή νοσοκόμα από το μανίκι.

Προσέξτε τον άγνωστο που ντυμένος στα μαύρα παρακολουθεί ατάραχος τη σκηνή.

Στη δεύτερη φωτογραφία θα τον δούμε με άλλα ρούχα (τζην παντελόνια) να θρηνεί κρατώντας το πτώμα κάποιου ...δικού του που δεν είναι παρά ο νεκρός της πρώτης φωτογραφίας (τον οποίο προηγουμένως παρακολουθούσε ατάραχος) και τώρα έχει μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης, ειδικά για το πλάνο του θρήνου...




Στην τρίτη φωτογραφία ο ίδιος άνθρωπος που προηγουμένως παρακολουθούσε ατάραχος και μετά θρηνούσε κάποιον δικό του ντυμένος με τζην, τώρα φωτογραφίζεται με άλλα ρούχα και σε άλλη τοποθεσία να εκφράζει το ...δράμα που "προκάλεσαν οι Ρώσοι"...


Και τρεις φωτογραφίες είναι εμφανώς στημένες αφού στο κάδρο δεν υπάρχει τίποτε πλην των πρωταγωνιστών...

(τις φωτογραφίες επεσήμανε ο δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

megoulina 8a pas sto gouantanamo

Ανώνυμος είπε...

Ναι οι κακοι γεωργιανοί κατηγορουν τους αγαθούς, μη ιμπεριαλιστές, υπερασπιστες της ανθρωποτητας και του καλου, Ρώσους. Οχι οι Ρώσοι δεν σκοτώνουν οι γεωργιανοί πέφτουν επίτηδες πανω στις βόμβες διασποράς για να κάνουν φιλο αμερικανική προπαγάνδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΚΡΑΤΗ,
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!

spyros1000 είπε...

APARADEKTOI, TETOIA PROPAGANDA PIA?
GAMO TON SAKASVILI GAMO.....

Ανώνυμος είπε...

Το πιο αστείο είναι πως μαζεύουν τα "πτώματα" με πεντακάθαρες στολές χειρουργείου.
Μέχρι και μάσκα έχει ο "γιατρός".

Ανώνυμος είπε...

Η Οσσετία και η Αμπχαζία γεωγραφικά ανήκουν στην Γεωργία όπως και πολλά άλλα εδάφη που τους τα πήρε η Ρωσία.Και που ξέρετε εσείς τι κάναν οι Ρώσοι και οι Οσσέτιοι πριν την επίθεση στην Οσσετία στους εκεί γεωργιανούς...........τίποτα δεν ξέρετε!
Αν δεν αρέσει στους Αμπχάζιους και τους Οσσέτιους η κατάσταση να σηκωθουν και να πάνε στην Ρωσία!
Ζήτω η Γεωργία!!!!

zeitgeist είπε...

Το 90% των πολιτών της Νότιας Οσσετίας είναι Ρώσσοι. Βάζω στοίχημα ότι ο τελευταίος ανώνυμος ήταν θερμός υποστηρικτής της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου... Τώρα όμως δεν είναι υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Αμπχαζίας. Δε μας τα λένε καλα...

Μεφηστοφελής είπε...

Μεγκουλίνα παιδί μου . Θα σου συνιστούσα να ακολουθήσεις κανα αληθηνό επάγγελμα διότι το να λές τη γνώμη σου δε θέλει και ιδιαίτερη σοφία . Συμφωνώ βέβαια πως εδώ πρόκειται για ιλίθια προπαγάνδα των Αμερικάνων αλλά δεν θα κάτσω να στρατευθώ με τον ένα ή τον άλλο . Τον Μανδραβέλη γιατί τον μισείς ; .

Ανώνυμος είπε...

Μεγκουλίνα,

Πού είσαι μωρή; Γιατί χάθηκες;

Ανώνυμος είπε...

"Ποιος σε πήρε νά 'ξερα
και θα τονε σκότωνα"

_____________________

Με ποιον μπερμπαντεύεις, άτιμη και μάς άφησες έρμους κι ορφανούς! Εμείς, όμως, σε θυμόμαστε. Να είσαι καλά και να περνάς καλά. :)

pirateincl είπε...

Αναδημοσιεύτηκε.