Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Άρης Βελουχιώτης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγκουλίνα μας λείπεις, γιατί εμφανίζεσαι τόσο σπάνια;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πως λέγεται αυτός που απαγάγει ένα 13χρονο άρρωστο παιδί, ζητάει λύτρα και στο τέλος αφού το βασανίζει, το σκοτώνει με 36 μαχαιριές; Ήρωας;

Πως λέγεται αυτός που λέει ότι η Ελλάδα φτάνει μέχρι τον Όλυμπο κι ότι η Μακεδονία δεν μας ανήκει; Ηγέτης;

Απορώ που αυτός ο έκφυλος απατεωνίσκος (το λιγότερο) έχει και fun club...

Διαβάστε να μορφωθείτε...

Ο λόγος του στην Δεσφίνα:
********************************
Σύντροφοι, τον σκοπό μας μέχρι της στιγμής δεν τον είχαμε αποκαλύψει για λόγους σκοπιμότητας.
Τώρα εμείς παιδιά του φτωχού λαού και πρωτοπόροι του αγώνα θα αγωνισθούμε για να δώσουμε μια πραγματική ελευθερία στους λαούς, γιατί αυτό που γίνεται σήμερα σε μας, είναι μέρος διεθνούς αγώνα που όλοι οι λαοί ξυπνήσανε θέλουνε να διώξουνε τους τυράννους όχι μόνο αυτούς που έχουμε εδώ αλλά και αυτούς που αύριο θα μας κατακτήσουνε για να μας κάνουνε οικονομικούς τους δούλους για αιώνες ολόκληρους, γιατί αυτοί μεν που είναι εδώ θα φύγουνε μια μέρα, όπως και από κάθε γωνιά της γης, οι κεφαλαιοκράτες όμως του Λονδίνου και της Αμερικής θα επιβάλλουν τη δύναμή τους.
Αλλά εμείς οι λαοί που ξυπνήσαμε πια δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποδουλώσουνε, γιατί τη δύναμη την έχουμε στα χέρια μας.
Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γιαυτό τους έστειλαν εδώ κάτω.
Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι αυτούς. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούγκερς της Ιταλίας και Γερμανίας.

Εάν ρωτήσεις καλά , καλά κάθε στρατιώτη , αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του.
Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό.

Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδιo από το δρόμο μας.

Εμείς τα παιδιά του φτωχού λαού είμαστε ικανοί και αξιωματικοί να γίνουμε και να διοικήσουμε τον τόπον μας.
Σύντροφοι, γιατί από τώρα και στο εξής έτσι θα λεγόμαστε, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε από το λαό.
Οι νίκες μας στο Στάλιγκραντ και στο Χάρκοβο μας φέρνουνε μια ώρα αρχύτερα στη πραγματική λεβεντιά.
Δεν περιμένουμε τίποτε άλλο από ένα σύνθημα από το Κέντρο για να ξεχυθούμε στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, στα μέγαρα και στις πολυκατοικίες τις Αθήνας για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα τους λογαριασμούς μας.

Από τώρα και στο εξής όλοι πάνω στα πηλίκιά σας θα γράψετε με κόκκινα γράμματα «Ερυθρός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ΕΛΑΣ Ζωή ή θάνατος».
*********************************

Θέλετε κι άλλα;
http://www.pare-dose.net/blog/?p=77

Ανώνυμος είπε...

pare-dosakia,
Είναι "ηρωικό" να συκοφαντείς με μοχθηρά λόγια θρασύδειλων σταλινικών του ΚΚΕ ή ανταγωνιστών ομοίων τους ταγματασφαλιτών, κάποιον που έβαζε στα χωριά τον κόσμο να συζητά ΟΛΟΣ μαζί, που κατάφερε χιλιάδες να συντονιστούν, έστω φοβικά από άθλιους κομμουνιστές, προσπαθώντας να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη, πριν προδοθούν από ακροδεξιούς και αριστερούς σε Βάρκιζα και Γράμμο με ναπάλμ...
Άραγε θα ευκαιρήσεις ποτέ να ρωτήσεις κανένα ψύχραιμο γνωστό σου, πώς, με τέτοιο διχαστικό μένος, θα βοηθήσεις τους σημερινούς Έλληνες να συμφιλιωθούν, να σε ταΐζουν και να προσφέρουν στην ανθρωπότητα υπηρεσίες όπως οι ξυπόλητοι πρόγονοί τους ανά τους αιώνες;
Περαστικά!
http://www.velouhiotis.gr

Ανώνυμος είπε...

Στα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που παρέθεσα, προτίμησες να βάλεις το κασετοφωνάκι να παίξει γνωστές στερεότυπες ρητορείες, με μπόλικη ειρωνεία και λεκτικά πυροτεχνήματα.
Για την ταμπακιέρα τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε δεν είναι ταμπακιέρα οι συκοφαντίες των θρασύδειλων που χρησιμοποιείς ως δήθεν "αδιαμφισβήτητα στοιχεία", ούτε το ότι υποφέρεις από δυσίατο διχαστικό μίσος, όπως ακριβώς αυτοί οι αριστεροδεξιοί που μακέλεψαν την Ελλάδα με την υποστήριξη των αγγλοαμερικανορώσων;
Έχεις καταλάβει, θολωμένε, ότι η πλειονότητα των ΕΛΑΣΙΤΩΝ (που καταδιωκόμενοι, αναγκάστηκαν να ξαναανέβουν στο βουνό το 1945), ήταν αγνοί πατριώτες, χάρη στους οποίους μπορείς και βρίζεις σήμερα;
Μήπως φαντάζεσαι ότι αν ο ΕΛΑΣ δεν αφοπλιζόταν (και από το ύπουλο ΚΚΕ), θα κατάφερνε οποιοσδήποτε αριστεροδεξιός τύραννος να τρομοκρατήσει τους Έλληνες;
Περαστικά!
http://www.velouhiotis.gr

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθείς να γενικολογείς.
Όσο για το περί θρασύδειλων και συκοφαντών (την ηγεσία του ΚΚΕ δηλαδή), αν και δεν με αφορούν τα εσωτερικά του ΚΚΕ, ένας ήταν ο δηλωσίας. Μάντεψε ποιος.

Ένας ήταν επίσης κι ο θρασύδειλος που έσφαξε τον πιτσιρικά Μαραθέα. Μάντεψε ποιος.

Ένας ήταν ο θρασύδειλος που μιλούσε για υπόδουλη Μακεδονία (από την Ελλάδα). Μάντεψε ποιος.

Και ναι, σωστά μαντεύεις.

Κι ευτυχώς για μένα που έχω την ευχέρεια να βρίσω (όταν το κάνω) στα ελληνικά κι όχι στα σλαβικά.

Υ.Γ. Μάλλον εσύ αγαπητέ φίλε χρειάζεσαι τα περαστικά. Κι όσο για την θολούρα που μου προσάπτεις (ναι, ήταν να το ακούσω κι αυτό), το μόνο που θα πω, είναι ότι ντρέπομαι που αυτός ο δολοφόνος και προδότης ήταν και συντοπίτης μου.

Αυτά και τέλος από μένα.

Ανώνυμος είπε...

O ονομαζόμενος Βελουχιώτης ήταν ένας άγριος σφαγέας Ελλήνων που ήθελε να υποδουλώσει την Ελλάδα στους Σοβιετικούς κομμουνιστές. Μην ξεχνάτε ότι ένα μήνα πρίν την απελευθέρωση της Αθήνας έκανε εκκαθαρίσεις αντιπάλων και δημιουργούσε σοβιετικό καθεστώς στην Μεσσηνία με τις αιματηρές καταλήψεις Καλαμάτας, Μελιγαλά (με σφαγές χιλιάδων αμάχων στην πηγάδα) και Γαργαλιάνων ΧΩΡΙΣ να περιμένει την νόμιμη Ελληνική κυβέρνηση απο το Κάϊρο να αναλάβει την εξουσία και την τιμωρία των συνεργατών των ΝΑΖΙ.
Αντί να επιτίθεται στους αποχωρούντες Γερμανούς σκότωνε Έλληνες. Θα πρέπει να ντρέπονται ακόμη και σήμερα οι υποστηριχτές του. Τον άγριο αυτό και φρενοβλαβή εγκληματία αποκήρυξε μέχρι και το ΚΚΕ το 1945 με αποτέλεσμα την εξόντωσή του.
Άν είμασταν σοβαρή χώρα ο συμμορίτης αυτός θα είχε το αιώνιο ανάθεμα του εφιάλτη (δυστυχώς η Ελλάδα είχε αδιαχρονικά αρκετούς προδότες)