Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Λέτε οι Μεσαιωνικοί μύθοι να επαναβιώσουν; Στην εποχή της νεο-φεουδαρχίας των σούπερ-μάρκετ και των πολυεθνικών δουλοκτητικών κοινωνιών, όλα γίνονται.


"Το διάβασα και έμεινα άναυδος! Για τους ακτιβιστές που εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια μιλάω, οι οποίοι πολύ απλά μπήκαν με καροτσάκια, τα γέμισαν με τρόφιμα και άλλα είδη και εξαφανίστηκαν"!

Νέοι Ρομπέν των Δασών! (από το zougla.gr) (copy paste)

"Δεν το έκαναν για την πάρτη τους όμως... Τα πήγαν στη λαϊκή της περιοχής και τα μοίρασαν στους περαστικούς.

Φαίνεται ότι η ακρίβεια και η έλλειψη εξεύρεσης λύσεων έχει αντίκτυπο στον κόσμο που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Άκρως αποτελεσματικά όπως φαίνεται... "

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ειδικά όταν υπάρχει παράδοση "αντιστασιακού ήθους"...

δείτε και τι κάνουν όσοι φτάνουν στο "αμήν"


9 σχόλια:

macedonian είπε...

Δεν ήταν "ακτιβιστές",αλλά οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι.Απλά δέχθηκαν λίγη πίεση μετά τα τελευταία επεισόδια στα ΑΕΙ και θέλησαν να κερδίσουν λίγους πόντους (άλλωστε έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν τους κανόνες του μάρκετινγκ πολύ καλά).Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα επιβιώσουν οι μύθοι αυτοί, όμως οι συγκεκριμένοι είναι οι γνωστοί αλήτες

Ανώνυμος είπε...

Ας μπορούσατε ρε φασιστάκια να κάνατε κι εσείς κάτι τέτοιο. Αλλά εσείς ούτε στη γερμανική κατοχή δεν κάνατε τίποτα, οπότε... τι να συζητάμε.

Καλώς επέστρεψες πίσω Μεγκουλίνα, μας είχες λείψει.

macedonian είπε...

Εγώ ανώνυμο φασιστάκι 12:53,έχω στην οικογένειά μου 9 θύματα από την κατοχή (νεκρούς και προσφυγες),εσύ τιμητή των πάντων-και συγνώμη που αναπνέω τον αέρα που εσύ αναπνέεις χωρίς την άδειά σου- τι έχεις να δείξεις εκτός της ανωνυμίας σου?

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Δεν ήταν "ακτιβιστές",αλλά οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι.Απλά δέχθηκαν λίγη πίεση μετά τα τελευταία επεισόδια στα ΑΕΙ και θέλησαν να κερδίσουν λίγους πόντους (άλλωστε έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν τους κανόνες του μάρκετινγκ πολύ καλά).Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.


Έτσι πρέπει να είναι.
Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, "διοχέτευσαν" προς τα εκεί την ...δραστηριότητά τους και γλίτωσαν τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα της περιοχής από το κάψιμο.


macedonian, πιθανόν να έχει να επιδείξει ΣΥΡΙΖιανή αντίσταση.

Ξέρεις... κάψιμο σημαίας, μολότωφ, επιθέσεις σε πρυτάνεις και φύλακες, ληστείες τραπεζών... ό,τι τελοσπάντων ενθαρρύνουν ή "μεταλαμπαδεύουν" στα παιδιά τους οι δεξιοφασίστες του Ξύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι και ΣΥΡΙΖΑ ρε ελ κίκνυ. Σιγά μην είμαι νεοταξίτης. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σιχαίνομαι εξίσου παραδοσιακούς φασίστες σαν τον "macedonian". Δες το blog του για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, πριν σπεύσεις να συμφωνήσεις μαζί του.

Επώνυμε "macedonian" δεν σε ρώτησα πόσοι συγγενείς σου πέθαναν από την πείνα ή την προσφυγιά στην κατοχή. Σε ρώτησα τι κάνανε οι ομοϊδεάτες για να αντιμετωπίσουν την κατοχή. Μάλλον τη στήριξαν. Αυτό κάνανε. Τη στιγμή που ουσιαστικά ο μόνος που έκανε αντίσταση ήταν ο ΕΛΑΣ.

macedonian είπε...

Απ'ότι κατάλαβα αν η δουλειά κάποιου δε σ'αρέσει τότε είναι φασίστας (?).Μ'αρέσει η δημοκρατικότητά σου.Στο blog μου όπως θα είδες σπανιότατα εκφέρω γνώμη ή αναρτώ δικιά μου άποψη (με την εξαίρεση του Γκαργκάνα-τον οποίο ομολογώ ότι δε συμπάθησα ποτέ-,αλλά αντιγράφω και επικολλώ οτιδήποτε βλέπω σε portals και αφορά την αστυνομία-είτε καλό είτε κακό.
Αν δε σου αρέσει μην το βλέπεις,αλλά δε θα μου πεις και τι να κάνω,"δημοκράτη".
Όσο για μένα είμαι οπαδός της διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρη και μέχρι κάποιο κόμμα να την ενστερνιστεί πάλι θα παραμείνω απολιτίκ.Έχω δε κάνει και τις καταλήψεις μου και τις πορείες μου στον καιρό της φοιτητικής μου ζωής,για να μπορούν κάποιοι σαν εσένα να λένε αυτά που λένε,ΑΛΛΑ δεν είμαι ηλίθιος ;-)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες macedonian και el-kinky. Όσο για το " Τη στιγμή που ουσιαστικά ο μόνος που έκανε αντίσταση ήταν ο ΕΛΑΣ"....ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕ.
O ΕΛΑΣ ήταν η μόνη οργάνωση που ΔΕΝ είχε σκοπό την αντίσταση στον κατακτητή, αλλά την επιβολή κομμουνιστικής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ μετά τον πόλεμο.
Και όσον αφορά το θέμα του ποστ ιδού ένα ενδιαφέρον άρθρο του Χρύσανθου Λαζαρίδη το οποίο απηχεί και τις δικές μου απόψεις.

http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=670

Ανώνυμος είπε...

επικοινωνιακη κινηση.δεν λυνετε το προβλημα της ακριβειας με κλοπη και μοιρασμα σε 5 ατομα απο ενα συνολο 11 εκατομμυριων ,μια μερα του χρονου.
σοβαροι να ειμεθα.
αλλωστε παλι ο λαος θα την πληρωσει.ο ιδιοκτητης του σουπερμαρκετ θα ανεβασειτ ις τιμες για να βγαλει τα σπασμενα.αν επιμενουν οι αναρχες θα βαλει και σεκιουριταδες.ενα σωρο.μαντεψτε ποιος θα πληρωνει τους μισθους τους...