Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο στόχαστρο διεθνών μυστικών υπηρεσιών το περιοδικό Ρεσάλτo. Αίσχος για το blog "τουκιθεμπλομ" !!! Παρακαλώ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Έκπληκτοι είδαμε στο blog «Τουκιθεμπλομ», σε ένα λιβελογράφημα περί «αντισημιτισμού», εναντίον του Ρεσάλτο, με τίτλο «Αριστεροί και αντισημητισμός», να δημοσιεύεται η φωτογραφία του Αλφόνσου Πάνγκα, ο οποίος είχε αρθρογραφήσει στο τεύχος 4 του περιοδικού, με το ψευδώνυμο «Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι».

Η φωτογραφία προέρχεται από μία ιστοσελίδα ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο της (http://www.intelligence.org.il/).

Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε ένα συνέδριο που διοργανώθηκε στην Τεχεράνη υπό την αιγίδα του Προέδρου Αχμαντινετζάντ και όπως υποστηρίζει είχε ως θέμα την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Προφανώς το συνέδριο παρακολουθούσε στενά και η Μοσάντ, η οποία προμήθευσε τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων.

Το blog «Τουκιθεμπλομ» βρίσκεται εδώ (http://tuki8eblom.blogspot.com/2008/03/blog-post_23.html)

Η φωτογραφία από την ισραηλινή ιστοσελίδα βρίσκεται εδώ (http://www.intelligence.org.il/eng/eng_n/html/holocaust_denial_e.htm)

Θεωρούμε το θέμα εξαιρετικά σοβαρό γιατί θέτει το περιοδικό Ρεσάλτο και τους φίλους του στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και καταδεικνύει την στενή συνάφεια αυτών των υπηρεσιών οι οποίες παρακολουθούν Έλληνες πολίτες ανά τον κόσμο, και ορισμένων κύκλων στην Ελλάδα.

Στο blog εκθειάζεται ο Ιός της Ελευθεροτυπίας, ενώ υπάρχουν αποτυπώματα οθόνης από το φόρουμ του Ρεσάλτο.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι βέβαιοι ότι θα πράξουμε τα δέοντα.

από το περιοδικό Ρεσάλτο

Παρακαλούμε για την βοήθειά σας. Δεν μπορεί άνθρωποι σαν τον Αλφόνσο, βαθύ γνώστη της Μέσης Ανατολής, με μεγάλη ιστορία στο αριστερό επαναστατικό κίνημα, ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού, να γίνονται στόχοι μυστικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο, από blog φίλων του Ιού, της Κίνησης και της υπόλοιπης επαγγελματικής "αριστεράντζας" που δρα στην χώρα μας. Δεν μπορεί να αναδημοσιεύονται φωτογραφίες μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούν Έλληνες πολίτες!!!!!
Ντροπή για το blog "τουκιθεμπλομ"

29 σχόλια:

Διονύσης είπε...

Και στο jungle-report θάβουν το Ρεσάλτο. Αν πρόκειται για διατεταλμένη υπηρεσία ή για απλό σχολιασμό των ομοιοτήτων που παρουσιάζει το ΛΑΟΣ με κάποιους αριστερούς στις θέσεις τους, δεν το γνωρίζουμε.

Skinious είπε...

Δηλώνω Παρών στην Επιστράτευση!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τι το κακό έχει η διαφήμισή του από τον Γεωργιάδη; Εγώ δεν είμαι αριστερός αλλά αυτά που γράφει το ρεσάλτο τα βρίσκω πολύ σωστά. Γιατί να βάλουμε ταμπέλες δεξιός, αριστερός, κεντρώος κλπ; Ένας πολιτικός πρέπει αλλού να είναι δεξιός, αλλού να είναι αριστερός και αλλού κεντρώος. Έχω φτιάξει και εγώ ένα blog για τον ίδιο λόγο με τον δικό σου, μεγκουλίνα. Το zeitgeist.blogspot.com . Ας προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε τον κόσμο από τους κατευθυνόμενους αλήτες που προσπαθούν να μας υπνωτίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εἶχα μάθει στὸ λύκειο, στὸ μάθημα τῆς ψυχολογίας γιὰ τὸ σύνδρομο μειονεξίας καὶ τὴν ὑπεραναπλήρωση. Ἀλλὰ νὰ φθάνουν στὸ σημεῖο νὰ ἀναδημοσιεὐουν "στοιχεῖα" ἀπὸ κόμβους πρακτόρων; Εἶναι τυχαῖο ποὺ οἱ πλέον φανατικοὶ νεοταξίτες προέρχονται ἀπὸ τὸν χῶρο τῆς ἀριστερᾶς καὶ δἠ τῆς ἄκρας;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα ότι ο Αμπού Νικόλα αλ Γιουνάνι είναι αυτός ο Αδόλφος Πάνγκας. Ευχαριστώ που μας το είπατε!

Ανώνυμος είπε...

Είναι της άκρας αριστερας και της άκρας δεξιάς, οι οποίοι καταλήγουν στην ίδια επιθυμητή δομή της κοινωνίας. Το χάος! Το blog που ανεφερα εκανα λάθος. Ειναι zeitgeist-gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ.ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ- ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Προβληματίζομαι για το τάιμινγκ που θα λεγαν οι φίλοι μας του... διεθνούς παράγοντα. Εντάξει, το Ρεσάλτο τους ενοχλεί, δεν το πάνε, θέλουν λοιπόν να το χτυπήσουν. Αλλά μήπως δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η επίθεση, από αυτή την πλευρά, γίνεται αυτήν την εβδομάδα. Τι έγινε στο μεταξύ;

Ανώνυμος είπε...

Παρομοίως προβληματίζομαι για την 'εξαφάνιση' του... βουλγαροσάιτ. Τόσο καιρό ήταν εκεί, έλεγε ό,τι έλεγε, υπήρχε. μήπως η "πτώση" του δεν ήταν, επίσης, συμπτωματική; Μήπως οι ...τελευταίες αναφορές σας σε αυτό οδήγησαν στην "εξαφάνιση";

Skinious είπε...

Ο Στοΐδης επανεμφανίστηκε

Ανώνυμος είπε...

Χε, πρακτοράκι ο μπλιμ-μπλομ, ε;
Ε τι θά'ταν..

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να πρόκειτε για προβοκάτσια η όλη φάση.

Οι Ισραηλινοί κινούνται στην Ελλάδα μέσα από συγκεκριμένους κύκλους και άτομα στα οποία δεν ταιρειάζει το προφίλ του μπλίμ μπλόμ όπως το λένε τέλως πάντων.

Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει μία "έξη" με τα Σκόπια όπως και με γνωστές "ρόζ αριστερό-αντιεξουσιαστικές ομάδες" της Θεσσαλονίκης.

Αποκλείω την πιαθανότητα να είναι Ελληνο-Εβραίος ή μισθοφόρος πράκτορας.

Οι Ισραηλινοί δουλεύουν υπόγεια σε τέτοιες περιπτώσεις και προπαντώς βάζουν τρίτους τους λεγόμενους "Proxy", να καθαρίσουν.

Μάλλον πρόκειται για έναν "Wannabe" πράκτορα των Εβραίων ο οποίος γυρνάει εδώ και εκεί προσφέροντας υπηρεσίες προκειμένου να εξασφαλίσει μία "συνεργασία" στο μέλλον.

Άρα επιδιώκει τη σύγκρουση με το ΡΕΣΑΛΤΟ ώστε να ανεβεί και αυτός... δηλαδή ένας ανώνυμος συκοφάντης όπως αυτός να παίξει στο ίδιο επίπεδο που είναι το αναγνωρισμένο αυτό περιοδικό.

Μην συνεχίζεται τη διαμάχη μαζί του. Του δίνεται αξία και επιπλέον τον "Ανεβάζεται" στα μάτια αυτων που ενδεχωμένος θα ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν, στο μέλλον όπως έγραψα και παραπάνω.

Πάντως μην ανησυχήτε, αργά ή μάλλον γρήγορα θα φανεί ποιός είναι (Υπάρχουν πολλοί τρόποι) και θα ηρεμήσει το παιδί...

Το προφίλ του είναι

27-30 ετών
μεσαίόυ οικογενειακού εισοδήματος
μένει με τους γονείς του

Του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες

έχει τουλάχιστον 5-6 στενούς φίλους και εξωστρεφή κοινωνική ζωή

αποφεύγει τους καυγάδες, αλλά είναι ιδιαίτερα οξύς με τους δικούς του ανθρώπους

έχει συχνές τάσεις μελαγχολίες κατά τους φθινοπωρινούς μήνες

Εάν μας βλέπει ο μπι μπα μπλόμ, έχω να του πω το εξής... είναι τρομερο τι μπορείς να μάθεις διαβάζωντας το μπλόγκ κάποιου για 20 λεπτά και έχοντας κάποιες γνώσεις...


Κατά τα άλλα ζήτω η εθνική ανεξαρτησία και το νού σας στα δάση!

Ανώνυμος είπε...

Έγραψα στο blog μου (zeitgeist-gr.blogspot.com) ένα άρθρο για την ...πηγή της προπαγάνδας. Ελπίζω να αρέσει σε όποιον το διαβάσει. Έφαγα πολλές ώρες γράφοντας γιατί απλά θέλω να φωνάξω οργισμένος για όλα αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μας, εις βάρος μας. Περιμένω σχόλιά σας, συγνώμη και για το spam, αλλά έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας...

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω κι εγώ τη συμπαράστασή μου.
Άλλωστε παρακολουθώ και ενισχύω το Ρεσάλτο.
Διαρκές πρόβλημα το ότι οι ανθέλληνες δρουν οργανωμένα, ενώ η δική μας διάχυτη οργή εκτονώνεται σε διαδικτυακό σχολιασμό.
Πλήγμα επίσης είναι ότι στα μάτια της κοινής γνώμης έχει ταυτισθεί η υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων με τύπους όπως ο Ψωμιάδης και ο Άνθιμος.

Ο Προφήτης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε "Τζάνουσ".
Ειναι παραπάνω από εμφανές το τι γνώσεις κατέχεις....

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους εργολάβους του επαγγελματικού ανθελληνισμού. Ενώ είναι λίγοι, δρουν τόσο οργανωμένα και αλυσιδωτά που νομίζει κανείς ότι είναι πολλοί και οι απόψεις τους περνούν στην ελληνική κοινωνία.

Χρόνια στο διαδίκτυο, όλο πάνω στους ίδιους και τους ίδιους πέφτω. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο: οι απόψεις τους περνούν σε μια αμελητέα μειοψηφία που τα έχει καταφέρει έτσι, ώστε να χειρίζεται κάποιες κοινωνικές ομάδες και να δίνεται η εντύπωση ότι αυτές οι κοινωνικές ομάδες στηρίζουν, κατά συνέπεια, και τις απόψεις τους.

Ανώνυμε, έχεις να προτείνεις κάτι δραστικότερο για την αντιμετώπισή τους. Αρκετά αλώνισαν!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τζανους εμένα περιγράφεις; Πραγματικά το προφίλ που έφτιαξες μου πάει γάντι, αν και ιδεολογικά είμαι το ακριβώς αντίθετο από το μαλάκα του φιλοϊσραηλινού blog.

Αυτά τα ΕφΜπιΆικα τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά...:P

Ανώνυμος είπε...

3.43, μήπως είσαι εσύ ο κιθεμπλόμ! Πλάκα κάνω!

Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξετε τα τελευταία σχόλια που έχει κάνει ο κιθεμπλόμ. Δεν έχει αντιληφθεί τι έχει κάνει και απαντάει στους αναγνώστες, λες και είναι κάποιος σχολικός διαγωνισμός μεταξύ μαθητών που διαφωνούν για κάτι.

Δεν έχει αντιληφθεί ότι εξέθεσε έναν Έλληνα ο οποίος ασχολείτε με το Παλαιστινιακό κίνημα σε μία από τις πλέον κρίσιμες στιγμές του.

Προφανώς ο κθεμπλόμ είναι ΚΑΙ εντελώς αφελής και συνεχίζω να υποστηρίζω ότι ο ίδιος "έστησε" όλη αυτήν την υπόθεση προκειμένου να γίνει γνωστός σε διάφορους "κύκλους", νομίζωντας ότι θα τον προσεγγίσουν-στρατολογήσουν εν τέλει.

Αυτό στη διεθνή ορολογία λέγεται "Walk in" και προέρχεται από αυτούς που έμπαιναν μέσα σε Πρεσβείες και εθελοντικά δήλωναν την προθυμία τους για υπηρεσίες παντός τύπου. Τώρα αυτό μπορεί να γίνει εμμέσως και μέσω του διαδικτύου, αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί.

Τέλως πάντων, ειλικρινά εύχομαι ο κιθεμπλόμ να μην μπλαίξει εκεί που ο ίδιος φαντασιώνεται, γιατί η πραγματικότητα θα το διαψέυσει οικτρά και θα είναι πλέον αργά.

Δεν υπάρχουν καλοί-κακοί Εβραίοι ή Άραβες κτλ, και εάν μπλεχθείς σε διαμάχες μεταξύ τους καλύτερα να έχεις γερό στομάχι και κάτι άλλο που σέβομαι την οικοδέσποινα και δεν θα το πώ!

Κιθεμπλόμ, με αναγκάζεις πλέον απο περιέργεια και μόνο να αφιερώνω κάθε μέρα 5 λέπτα από το χρόνο μου για να εξετάζω το μπλόγκ σου.



Υ.Γ Ο λόγος που απευθύνομαι στο κιθεμπλόμ από την Μεγκουλίνα, είναι γιατί μου αρέσει να παίζω μόνο από φίλια εδάφη.. δεν θα άφηνα ποτέ σχόλιο στο κιθεμπλόμ!
Ας έρχεται εδώ να τα ακούει, μπορεί αν διαβάσει και κάτι άλλο και να ανοίξει το μυαλό του..

Ανώνυμος είπε...

Επειδη διαβασα τοσο το αρθρο του κιθεμπλομ οσο και το δικο σας αρθρο απλα θα ηθελα να κανω μερικες επισημανσεις. Την φωτο του αρθρογραφου του Ρεσαλτο την βρηκε γκουγκλαροντας και απλα εκανε ενα copy paste απο το λινκ. Ενα αυτο. Δευτερο στοιχειο που θελω να επισημανω ειναι πως την αληθεια δεν την εχει κανεις εργολαβια αλλα μονο με ερευνα, γνωση και πανω απο ολα με καθαρο μυαλο χωρις ταμπελες και -ισμους μπορεις να την ψιλαφισεις. Το κρατος του Ισραηλ δεν κανει τιποτα παραπανω απο οσα κανουν ΟΛΑ τα κρατη ολους τους αιωνες. Δυστυχως η βια ειναι εξελικτικος μηχανισμος που βοηθησε τους τροφοσυλεκτες προγονους μας να επιβιωσουν σε ενα εχθρικο περιβαλον και το κουβαλαμε και μεις ακομα. Μονο με την παιδεια σιγα σιγα ξεπερναμε τα βασικα μας ενστικτα. Τελειωντας θελω να τονισω πως οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειμαστε εμεις οι ιδιοι, οι κατοικοι αυτης της χωρας. Καλο θα ητανε καποια στιγμη να αναλαβουμε τις ευθυνες μας ως ανθρωποι και ως πολιτες και να προσπαθησουμε να προχωρησουμε μπροστα.
Ευχαριστω πολυ για το βημα.

Ανώνυμος είπε...

spy: thetikos epistimonas monimos katoikos germanias

shy: polyethinkos diafimistis metaksy londinoy kai kyprou me perierges epafes aytos doylevei systimatika kata tis ekklisias mas -kai twn dyo aytwn to mikro onoma einai giwrgos den kserw alla stoixeia


sky:stin ellada mallon thesaloniki kanei ta contacts me io press

sly: aytos poy exei to blog laputa- perithoriakos me eleythero xrono

o vasikos pyrinas einai oi spy-shy pou doulevoun sto diadiktio me propaganda kai diaforetika nick names edw kai polla xronia (jorgo-nibelugen kai alla)

ola eksakrivwmena prpei na ektetuoun kai na plirowsoyn

Ανώνυμος είπε...

oi parapanw einai to jungle report to opion sigoyra einai plirwmwno ekteloun diatetagmeni ypiresia

Ανώνυμος είπε...

Oi 2 apo autous grafoun sigoura ston Io. Deite ta arthra kai tha katalavete.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ζούγκλες ούτε μπλόγκερ ούτε επιστήμονες ούτε δημοσιογράφοι είναι! ΚΥΠατζήδες είναι!! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους! Αλλιώς δε θα είχαν τόσα στοιχεία στα χέρια τους!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν σχέση με μπλόγκινγκ αυτοί!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μη γράφετε μαλακίες με πράκτορες επιστημονες ιούς και ΚΥΠ. Μη τους δίνετε αφορμές να μας κοροιδεύουν.

Ανώνυμος είπε...

o nikos dimou einai pisw apo to jungle

Σταρχιδικές Φακεμόλες είπε...

Τελικά είναι πάνγκας ή τάνγκας;

Ανώνυμος είπε...

ειναι ντιγκινταγκας

karkatim είπε...

Δηλαδή όλοι πιστεύετε ότι περίμεναν έναν blogger (που τον γνωρίζω και προσωπικά) οι μυστικές υπηρεσίες για να μάθουν για το Ρεσάλτο; Επίσης πιστεύετε ότι οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται με τον κάθε φαντασιόπληκτο συνομωσιολόγο; Ίσως η CIA στις 11/9...Σοβαρευτείτε, σας διαβάζουν...