Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για εκβιασμό μέσω του Indymedia! Διέθετε μάλιστα και ειδικό κωδικό! Καμαρώστε το "αριστερό" Indymedia


Από πότε μεγαλοστελέχη καθεστωτικών κομμάτων είναι και διαχειριστές "αριστερών εναλλακτικών" ιστοσελίδων όπως το Indymedia;
Οι μάσκες πέφτουν! Η Megoulina έχει αποκαλύψει (εδώ) την υπόθεση της χρηματοδότησης των Indymedia από σκοτεινά ιδρύματα του G. Soros, που συνδέονται άμεσα με την CIA και τα υπόγεια του Πενταγώνου.
Τώρα οι εκλεκτοί του πιό αμερικανόδουλου πόλου εξουσίας, κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν το Indymedia για να συκοφαντούν και να εκβιάζουν πολιτικούς αντιπάλους από άλλα καθεστωτικά κόμματα, όπως φαίνεται από το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, της Γιάννας...

Τώρα αποδεικνύεται, αυτό που εμείς γνωρίζουμε και λέμε εδώ και χρόνια, δηλαδή ότι το Indymedia έχει στενή σχέση με στελέχη και υπόγειες πτυχές του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, του έλληνοαμερικανού Γιωργάκη Παπανδρέου. Υποψήφιος βουλευτής του κατηγορείται ότι εκβίαζε στελέχη της ΝΔ, χρησιμοποιώντας το Indymedia, όπου συνδέθηκε από το σπίτι του με τους κωδικούς που διέθετε!!
από τον ΕΤ "Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, «το άγνωστο μέχρι τότε πρόσωπο
μπήκε κάποια στιγμή από το τηλέφωνο του σπιτιού του να “τσεκάρει” το blog με τον κωδικό του». Τότε όμως αποκαλύφθηκε και η ταυτότητά του. Hταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, του οποίου και η γυναίκα εργαζόταν στο γραφείο βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης".
Άντε, με το καλό να βγουν από τα υπόγεια της αμερικάνικης πρεσβείας και τα μισθολόγια ορισμένων δήθεν "εναλλακτικών αριστερών".
Θα επανέλθουμε με νεώτερα!!!!
ΥΓ Για το μόνο που λυπόμαστε είναι ότι η υπόθεση χρησιμοποιείται για να πληγεί η ελευθερία λόγου στο Internet και τα blogs.
ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί γενικά τώραα τελευταία στην πιάτσα... Όπου γυρίσει κανείς και δει εκβιασμό, πίσω υπάρχει και ένας "πράσινος". Για να δούμε τώρα τι θα πει η Χαριλαόυ Τρικούπη για τις υπόγειες διαδρομές των στελεχών της. Ελπίζω μόνο να πει αυτά που δεν είπε στην περίπτωση του γνωστού δικηγόρου. Και για να δούμε αν τα "προοδευτικά" κανάλια θα παίξουν το θέμα, ή θα σφυρίξουν (πάλι) αδιάφορα, γιατί ο εκβοαστής δεν είναι "κακός δεξιός".

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση είναι για γέλια και κλάματα...αισθάνομαι αιχμάλωτος στην ίδια μου τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

όλοι καταλαβαίναμε ότι κάτι δεν πάει καλά με to indy. όποιος διαφωνούσε με την συντακτική ομάδα τον έκοβαν. καταλαβαίνουμε τώρα ότικάποιοιήταν έμμισθοι

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακή αποκάλυψη και εντυπωσιακή, για την ταχύτητά της, η "αλίευση" και επισήμανση από σένα. Επειδή φαίνεται να γνωρίζεις το θέμα, σε ποιο πανεπιστήμιο "εδρεύει" το Indy, αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στο Πολυτεχνείο ή στην Πάντειο δεν γνωρίζω ακριβώς όμως...

Ανώνυμος είπε...

Ποιο όμς είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Καλή ερώτηση. Θα δει όμως το όνομα του κυρίου αυτού το φως της δημοσιότητας. Όμως, το θέμα δεν είναι εκεί. Αισθάνομαι κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, αιχμάλωτος στην ίδια μου τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη κι εσύ ξέρεις ότι στο Ιντυμίντια δεν μπαίνεις με κωδικό. Άρα η ρεπόρτερ του «Ε.Τ.» αναφέρεται σε άλλο μπλογκ καιόχι στο Ιντυμίντια. Επιπλέον, Θύμιο, θα έπρεπε να προσέξεις ότι η προσφυγή εναντίον του Ιντυμίντια έγινε τον Απρίλιο του 2007 για άρθρο που τελικά δημοσιεύτηκε το ....Σεπτέμβριο του 2007!
Λίγη προσοχή, ε;

Ανώνυμος είπε...

μην κάνεις το χαζό. μιλάμε για κωδικούς που έχουν οι διαχειριστές...

το indymedia γιατί δεν διέψευσε όλα αυτά;

έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ κωδικούς ή στενές σχέσεις με το "αντικαθεστωτικό" Indy?

Ποίοι άλλοι έχουν σχέσεις;

και δεν έβγαλα μουστάκι ακόμη για να με λένε Θύμιο!!!

τι θέλεις να πεις με τις ημερομηνίες ότι η ...ασφάλεια έστησε σκευωρία στο γιαννοπουλαίϊκο;

πρώτα έγινε η μύνηση και μετά το αδίκημα; για κάντο πιό λιανά...


φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

Μεγκουλίνα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έσβησες σχόλια;
Τέλος, πάντων, ρε Θύμιο, αφού δεν ξέρεις να το δουλεύεις το εργαλείο, τι το παλεύεις;
Το Ιντυμίντια σου έχει ήδη απαντήσει, απλά κάνεις ότι δεν το βλέπεις.
Επιπλέον, ακόμα και για ένα τεχνικά αναλφάβητο είναι προφανές ότι άμα η προσφυγή έγινε τον Απρίλιο αλλά η δημοσίευση τον Σεπτέμβρη δεν είναι κόλπο της ασφάλειας (αλήθεια, ξέρεις κάτι παραπάνω;) όσο κόλπο της ίδιας της «εκβιαζόμενης» για να κάνει την πάπια, σχετικά με την επιστημονική της ανεπάρκεια.
Και μάθε ότι δεν υπάρχει πια «γιανοπουλέικο» στο Ιντυμίντια. Δεν στο 'πανε οι «συνεργάτες» σου;

Ανώνυμος είπε...

4 Μάρτιος 2008 11:35 πμ

Ρε συ ποιο Σεπτέμβριο; Αφού λέει ότι τον Ιανουάριο ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα. Αν συνεχίστηκαν και μετά την μήνυση τι σημαίνει. Δες το δημοσίευμα και μη βγάζεις ότι σε συμφέρει.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, από τον Ιανουάριο του 2007 «άρχισαν τα δημοσιεύματα εις βάρος της κ. Μπότσαρη τόσο στο “Athens…” όσο και σε άλλα blogs, τα οποία έφεραν την υπογραφή “ομάδα εκπαιδευτικών”»."

Και μια και μπήκες πες μας που διαφωνείς στο δημοσίευμα για το indymedia Θεσσαλονίκης; Απλά τα παιδιά εκεί είχαν τα @@ να το κλείσουν γιατί κατάλαβαν τι παίζει.

Το Θέμα δεν είναι κάποιοι που θέλουν να αντιδράσουν. Το πρόβλημα είναι ότι 5-10 άτομα, οι αρχηγοί της υπόθεσης, καθοδηγούν τους υπόλοιπους χωρίς ούτε οι ίδιοι να πιστεύουν αυτά που λένε. Απλά το κάνουν για το κέρδος. Και οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουν. Αυτό είναι το τραγικό. Και καποιοι χρηματοδότες όποτε θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα ακυβερνησίας στον τόπο απλά σπρώχνουν το πράγμα... Τα πρόβατα απλά ακολουθούν.

Και μη διαφωνήσεις γιατί έχω προσωπική πείρα. Όταν κάποιοι κύριοι από το "Δίκτυο" ήρθαν να κάνουν συναυλία. Έφεραν και γνωστό dj από την Αυστραλία. Καλοί άνθρωποι. Για τη διασκέδαση μας νοιάζονται. Αν δεν ξέρεις το γεγονός μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς τι έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Dj; Από την Αυστραλία; Και πού κολλάει αυτό με τον υποτιθέμενο ΠΑΣΟΚο;
Ξεκόλλα και κόψε την εμπάθεια γιατί δεν βλέπεις τίποτε από την τύφλα σου.
Να σου θυμίσω κάποιες απελάσεις μελών του Δικτύου; Παρακολουθήσεις τηλεφώνων;

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα εγώ σχολίαζα το προηγούμενο σχόλιο. Ποια εμπάθια να κόψω; Για τα "δεν βλέπεις τίποτε από την τύφλα σου." κλπ όταν δεν έχεις επιχειρήματα τι άλλο να γράψεις. Για το indymedia όταν τα σχόλια δεν αρέσουν στους admins σβήνονται. Ψέματα; Ωραίο independent media ρε. Αυτό που κατηγορούν την εξουσία ότι τους κάνει, αυτό ακριβώς εφαρμόζουν. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Το πρόβλημα ξαναλέω είναι ότι 5-10 αναρχικοί (οι μοναδικοί πάνω από 20 χρονών) έχουν το (οικονομικό) κέρδος και δεν πιστεύουν καν σε αυτά που οι ίδιοι "καθοδηγούν" τους υπόλοιπους. Είναι πολύ απλό αυτό που λέω. Δεν το καταλαβαίνεις ή είσαι σε αυτούς τους 5-10 και δεν θες να το καταλάβεις.

Όσον αφορά το γεγονός που ανέφερα είναι δείγμα της φασιστικής συμπεριφοράς τους σε ένα πάρτυ που διοργανώθηκε στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ. Με απειλές θα στείλουμε μήνυμα στο indymedia και θα γίνει χαμός κλπ νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από την εξουσία. Αλλά δε νοιάζονται γιαυτό. Νοιάζονται για τα έσοδα από τη συναυλία. Μόνο για τα λεφτά μας μιλούσαν ολόκληρο το βράδυ των διαπραγματεύσεων... Και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι υποχείριο του κάθε Soros (και των μυστικών υπηρεσιών) ο οποίος όταν θέλει να δημιουργήσει αίσθημα ακυβερνησίας στον ελληνικό λαό πυροδοτεί τα γεγονότα... Δες πως κατάφεραν να κάνουν το ίδιο στη Βενεζουέλα ώστε να χάσει ο Τσαβες στο δημοψήφισμα που θα του έδινε τη δυνατότητα να ξαναβάλει υποψηφιότητα για επανεκλογή.

Αυτόν τον καιρό η προσπάθεια των μυστικών υπηρεσιών είναι η πτώση του Καραμανλή για να ανεβεί η αγαπημένη των αμερικανών Ντορούλα. Να σου πω τις ενδείξεις; Η Εύη Τσέκου και το DVD. Η εικόνα του βίντεο εστιασμένη τέλεια, η θέση τους κατά τη διάρκεια της πράξης η κατάλληλη ώστε με το υπάρχον μόνο φυσικό φως να φαίνονται τα πάντα καθαρότατα, Η εικόνα του βίντεο ασπρόμαυρη πράγμα που δίνει μεγαλύτερη ευκρίνεια στο βίντεο (που το ήξερε η καημάνη η Τσέκου;). Η ίδια χρησιμοποιούσε 3 τηλέφωνα από τα οποία έκανε 1700 κλήσεις εξερχόμενες τις τελευταίες 50 μέρες. Το ένα ήταν αποκλειστικά για να παίρνει (μερικές εκατοντάδες κλήσεις!!!) έναν μόνο αριθμό COSMOCARTA κάτοικο Λαυρίου, αριθμό που δεν ισχύει πλέον. Αν αυτή δεν είναι πράκτορας τι να πω; 3 "περίεργες" φωτιές σε Φλώρινα και γύρω περιοχές. Πολλά κρούσματα εγκληματικότητας τελευταία (σκότωσε περιπτερά για 100 ευρώ, σκότωσε τον άλλο για παραβίαση του στοπ!!! κλπ). Θες να δεις πότε θα σταματήσουν όλα αυτά; Όταν ανεβεί η Ντορούλα. Αν θες να είσαι και εσύ το γρανάζι των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών τι να σου πω. Μπορείς να συνεχίζεις να με βρίζεις...

ΥΓ.1: Για το indy Θεσσαλονίκης δε μου απάντησες

ΥΓ.2: Μην είσαι σίγουρος ότι κάποιοι του indy δεν είναι πράκτορες. Κράτα μια πισινή. Ίσως για αυτό οι απελάσεις. Δεν το ξέρω το θέμα όμως, πες ότι δεν τα είπα.

ΥΓ.3: Γιατί φυλακίστηκε η Τσέκου από την πρώτη στιγμή; Μήπως γιατί θεωρήθηκε ότι μπορεί να είναι πράκτορας; Δεν το ξέρω. Απλά ρωτάω...

ΥΓ.4: Τα (μαύρα) χρήματα από μια συναυλία είναι πολλά. Από ποτά και ...διάφορες ουσίες. Κατά τα άλλα οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι νοιάζονται για να μείνουν ελεύθεροι χώροι στην Αθήνα για "ελεύθερη έκφραση". Ας γελάσω. Για ελεύθερα κέρδη έπρεπε να λένε. Και τα πρόβατα από πίσω. "Μάχονται ενάντια στην εξουσία". Σπάνε αυτοκίνητα των 5000 ευρώ που με κόπο και με θυσίες απλοί πολίτες απέκτησαν. Να τη χαίρεστε τη μάχη σας.

Περιμένω απάντηση. Με επιχειρήματα ελπίζω.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σου είπε ότι είμαι στο Ιντυμέντια; Και πότε σπάσαν αμάξια; Αααααααα, εσύ τραβάς ζόρι εφ' όλης της ύλης. Τη μιά για το δίκτυο, την άλλη για το Ιντυμέντια, τα 'χεις κάνει όλα ένα αχταρμά. Κι όποτε σου λένε κάτι με επιχειρήματα, το γυρνάς μία σε dj από την Αυστραλία και καγκουρώ από τα Τρίκαλα, μία στην προφυλάκιση της Τσέκου και το DVD, μία για τις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ, ε, δεν βγαίνει άκρη.

Ανώνυμος είπε...

Είδες που πάλι δε μου αναφέρεις επιχειρήματα; Απλά πράγματα σου λέω.

1) Το ότι σπάνε αυτοκίνητα αθώων πολιτών - και όχι καμιά μερσεντές 10αδων χιλιάδων ευρώ. Το ξέρω από συμφοιτητή φίλο μου.

2)Ότι δρουν πιο φασιστικά από την εξουσία που λένε ότι πολεμούν, και σου έδωσα παραδείγματα (σβήνουν σχόλια που δεν τους αρέσουν - όχι υβριστικά, επιβάλλουν αυτό που θέλουν όταν είναι πλειονότητα όπως το πάρτυ που σου αναφέρω στις εστίες κλπ)

3) Είναι γρανάζια μυστικών υπηρεσιών και μεγαλοεπιχειρηματιών (υπάρχει σε αυτό το blog και σχετικό σημοσίευμα). Το τελευταίο ίσως να μην το καταλαβαίνουν κιόλας. Αλλά αν δεν το καταλαβαίνουν δεν πρέπει να τους το πούμε να το καταλάβουν;

4) Είναι θύματα εκμετάλλευσης των "μεγάλων κεφαλιών". Οι τελευταίοι τους καθοδηγούν για προσωπικό τους συμφέρον και κυρίως για προσωπικό κέρδος (εκεί κολάει το πάρτυ...).

5) Δεν είπα ότι είσαι στο δίκτυο. Δε με ενδιαφέρει κιόλας, δικαίωμά σου είναι και δεν είναι κακό και αν είσαι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του.

Αυτά τα απλά σου λέω. Τα καταλαβαίνεις; Αν ναι περιμένω απαντήσεις σου - με επιχειρήματα plz όχι με προτάσεις "δεν ξέρεις την τύφλα σου" κλπ - για να μπορεί να γίνει συζήτηση. Αν όχι τζάμπα συζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μεγκουλίνα. Αψογη δουλεια πραγματικα.