Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Μυστήριο: εξαφανίστηκε η προπαγανδιστική ιστοσελίδα bulgarmak.org από το διαδίκτυο


«Έπεσε» η ιστοσελίδα bulgarmak.org από το διαδίκτυο. Και μάλιστα …τόσο πολύ, που δεν υπάρχει ούτε στις «αποθηκευμένες σελίδες» του google.
Όπως έχει αποκαλύψει η διαδικτυακή εφημερίδα AegeanTimes, προπαγανδιστικά ψευδο-επιχειρήματα βουλγαρικής ή σκοπιανής προέλευσης, που αναφέρονταν στην ιστοσελίδα, είχαν αναπαραχθεί από τον Ιό της Ελευθεροτυπίας, πολλές φορές κατά λέξη, χωρίς να αναφέρονται οι πηγές.
Το ότι η σελίδα είναι κατασκευασμένη για να προκαλεί εθνικιστικό μίσος φαίνεται και από τον διάλογο που έγινε ακόμη και στο Indymedia. Και προκαλεί απορία πως το περιεχόμενό της έγινε αποδεκτό από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Η αποκάλυψη προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις. Σύμφωνα με σχόλια και μηνύματα αναγνωστών, κατασκευαστής της ιστοσελίδας http://www.bulgarmak.org/ είναι κάποιος, Έλληνας πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ, βουλγαρικής καταγωγής, ενώ η IP είναι καταχωρημένη στις ΗΠΑ.
Αρκετή συζήτηση προκλήθηκε επίσης, για το αν η ιστοσελίδα είναι έργο «ενός μοναχικού και γραφικού» ατόμου, ή αυτή ενισχύεται άμεσα ή έμμεσα από κρατικές υπηρεσίες. Το δεύτερο, φαίνεται και ως το πιθανότερο, αφού η σελίδα περιέχει έγγραφα της ελληνικής αστυνομίας και φωτογραφίες ενός Έλληνα των Σκοπίων, που είναι προφανές ότι μόνο με συστηματική παρακολούθηση μπορούσαν να αποκτηθούν, αφού απεικονίζουν το πρόσωπο αυτό σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, χρόνους και τοποθεσίες, δείχνουν την ταυτότητά του κλπ
Επειδή προκάλεσε ενδιαφέρον ακόμη και σε δημοσιογραφικούς κύκλους, για το αν επρόκειτο περί αντιγραφής ή όχι, πρέπει να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα αναφέρει ως χρόνο έναρξης της λειτουργίας της το 2002. Αρχικά είχε την διεύθυνση http://www.geocities.com/bulgarmak,

Πάντως εμείς έχουμε αποθηκεύσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

29 σχόλια:

Skinious είπε...

Μετά το επιτυχές κλείσιμο της ιστοσελίδας του Στοΐδη, ας ρίξουμε και μια ματιά σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον ανθελληνικό site : http://www.sitemaker.gr/antiethnikistik/
Δημητράς, Νακρατζάς, Χριστινίδης, Παρατηρητήριο Συμφ. Ελσίνκι, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΔΩ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ. Αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το ρημάδι το κράτος. Και καλά το ΥΠΕΞ. Η ΕΥΠ? Οι hackers μας για τους οποίους είμαστε περήφανοι? (:-))
Megulina, σε αγαπάμε, συνέχισε

Skinious είπε...

Ξέχασα να συμπεριλάβω στα λαμπερά ονόματα του παραπάνω site και τον γνωστό τοις πάσι Τουρκόφιλο πράκτορα της Αγκυρας DEDE, ο οποίος φογουράρει με εντυπωσιακό άρθρο για τα γεγονότα του ΔΕΡΕΙΟΥ και την ηρωΐδα δασκάλα Νικολοπούλου. Μεγκουλίνα μου και άλλοι blogers, σας στέλνω πολύ υλικό!!!
Αλήθεια μετά το επαίσχυντο βίντεο που έδειξε ο Τριανταφυλόπουλος, με την προεκλογική ..δράση του ΝΤΕΝΤΕ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ελληνικής Δικαιοσύνης? Γιατί ο κύριος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος? Τι θα πάθαινε αν ήταν Ελληνόφιλος και έλεγε τέτοια ανάλογα στην Τουρκία? ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, αν παρακολουθείτε ιστοσελίδες και υποψιάζεστε ότι κάνουν "κλεφτοπόλεμο" (δηλ. θα βρίσουν και μετα θα εξαφανιστουν μια μέρα, κι άντε πιάσ' τους), κάντε συστηματικα screen captures.

Επίσης, βάλτε εκείνα τα όμορφα πρόσθετα στον Firefox (πχ Geotool, Shazou), που λένε χαρτι και καλαμάρι μέχρι και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του server!

Ανώνυμος είπε...

σύντροφε περιμένω τις αποκαλύψεις
megulina

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλά τα πράγματα. Η εφημερίδα με το άρθρο του Ιού έχει κυκλοφορήσει. Δεν μπορούν να την πάρουν πίσω για να κρύψουν τις σχέσεις του Ιού με τις μυστικές υπηρεσίες. Τι μπορούν να κάνουν; Να κατεβάσουν τη σελίδα...

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα...
Λοιπόν δείτε τι βρήκα για το http://www.sitemaker.gr/antiethnikistik/ που ανέφερε ο φίλος παραπάνω.
inetnum: 194.63.240.0 - 194.63.247.255
netname: DOLNET
descr: Lambrakis Press Organization SA
country: GR
admin-c: NH562-RIPE
admin-c: AC14819-RIPE
tech-c: NH562-RIPE
tech-c: AC14819-RIPE
rev-srv: ns.dolnet.gr
rev-srv: ns.in.gr
status: ASSIGNED PI
mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT
mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT
mnt-by: AS8388-MNT
mnt-routes: AS8388-MNT
source: RIPE # Filtered

person: Νektarios Hatjipapas
address: Lambrakis Press Organization S.A.
address: Michalakopoulou 80
address: Athens 115 28
address: Greece
phone: +30 211 3657710
fax-no: +30 211 3657801
e-mail: arish@dolnet.gr
nic-hdl: NH562-RIPE
source: RIPE # Filtered

person: Athanasios Chatzis
address: Lambrakis Press Organization S.A.
address: Michalakopoulou 80
address: Athens, 115 28
address: Greece
phone: +30 211 3657713
fax-no: +30 211 3657801
e-mail: tch@dolnet.gr
nic-hdl: AC14819-RIPE
source: RIPE # Filtered

% Information related to '194.63.240.0/21AS8388'

route: 194.63.240.0/21
descr: DOLNET
origin: AS8388
mnt-by: AS8388-MNT
source: RIPE # Filtered

Η σελίδα είναι σε server του ΔΟΛ. Τώρα τα ονόματα που βγάζει δεν τα ξέρω τι είναι και ούτε τι ακριβώς σχέση έχουν...

Ανώνυμος είπε...

καλό θα μελετηθεί

Ανώνυμος είπε...

Μην τους κάψω τζάμπα τους ανθρώπους δεν ξέρω αν έχουν σχέση. Αυτά μου έβγαλε ενα report.

Ανώνυμος είπε...

τα έλαβα σύντροφε ευχαριστώ. θα τα επεξεργαστώ και θα τα βροντήξω
Mgl

Ανώνυμος είπε...

kalispera paidia.to site www.bulgarmak.org to riksame emeis.mia omada paidion pou asxoleitai me programmata hacking tools kai genika pc help.doste mas site anthellinika gia na ta riksoume.to parapano site eitane megali propaganda.afiste mou site skopiana i oti allo thelete sto email : antwnisgreece@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

athens.indymedia.org

Ανώνυμος είπε...

Το sitemaker είναι "προϊόν" του ΔΟΛ. Η "ταυτότητα" που δίνετε είναι τα στοιχεία των υπευθύνων της σχετικής επιχειρηματικής δραστηριότητας του Συγκροτήματος. Δηλ. μεγαλολογιστές του, οικονομικοί υπεύθυνοι κλπ. θα τους βρείτε άλλωστε σε πληθώρα ΔΟΛ-θυγατρικών.
ΑΠΟΡΙΑ: εντάξει, κάποιοι το χακέρεψαν το βουλγαροsite. Πώς και δεν ξανανέβηκε; Και είναι 'επωφελές' να λείπει ή απλώς θα ξαναϋπάρξει άλλο όταν αποφασίσουν;

Ανώνυμος είπε...

Είστε σε θέση να αποδείξετε ότι το άρθρο του bulgarmak ήταν προγενέστερο εκείνου του Ιού?

Όχι ότι αυτό αναιρεί την ιδεολογική συγγένεια μεταξύ Ιών και μακεδονόπληκτων Σλάβων.

Skinious είπε...

Παιδιά, για να με πείσετε, θα σας στείλω ένα site. Δεν το δίνω εδώ για προφανείς λόγους

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 16/3/08. Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία κυκλοφόρησε χωρίς ΙΟ επειδή είναι "σε δημοσιογραφική αποστολή". Το ζήτημα είναι ότι δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Γι' αυτό άλλωστε είναι τόσοι... Πάνε 'αποστολή' ένας - δυο και οι άλλοι γράφουν τη στήλη. Άλλωστε δεν το δίνουν τελευταία στιγμή. Την Παρασκευή η κυριακάτικη σελίδα τους είναι έτοιμη.
Μήπως κρίθηκε μη ορθό (για όποιο λόγο) το θέμα που είχαν ετοιμάσει;

Ανώνυμος είπε...

έχει ξαναγίνει όταν το ρεσάλτο είχε αποκαλύψει ότι έπαιρναν εντολές από τους Σαιεντολόγους και διέσυραν συγκεκριμένα άτομα κατόπιν εντολών.
τότε είχαν λείψει σε (υποχρεωτική) άδεια 1 μήνα

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε λοιπόν γιατί κόπηκε ο Ιός... Τι πρακτορικές ενέργειες έκανε πάλι...

http://kourdistoportocali.blogspot.
com/2008/03/blog-post_132.html

Ανώνυμος είπε...

το παραπάνω άρθρο περί δήθεν εξαφάνισης του bulgarmak από τα αποθηκευμένα του google ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ...

ανθρώπων που προσπαθούν να σε πείσουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα τα τσεκάρετε...

μπήκε λοιπόν και η google στο παγκόσμιο παιχνίδι κατά των ελλήνων...

έ ρε γένος ανάδελφο...

πάρε να χεις μια σελίδα από το cache της google...

http://64.233.183.104/search?q=cache:8AmgAf5LEyMJ:www.bulgarmak.org/makedonia.htm+bulgarmak&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a

να υποθέσω τώρα θα μου πει κάποιος, ότι το google διαβάζοντας τη μεγκουλίνα, χέστηκε πάνω του...και επανέφερε το cache..

για το πούτσο...

ixic_

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω τον Νίκο Στοϊδη εδώ και 45 χρόνια.Τον είχα μαθητή. Από τα πιό κοφτερά μυαλά που γνώρισα στην ζωή μου. Αριστούχος στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο, πρώτος στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, πετυχημένη καρριέρα Μεταλλειολόγου Μηχανικού σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αριστος χειριστής της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας. Εργάσθηκε στην Λιβύη, Καμερούν και Πακιστάν σε στρατιωτικά αεροδρόμια, εξορύξεις πετρελαίου και χρυσού.Μιά ζωή γεμάτη περιπέτειες και χρήμα.Μετά την επάνοδό του από την Μ. Ανατολή προσλήφθηκε στην ΔΕΗ με απαίτηση του Καντάφι προς τον Αντρέα Παπανδρέου. Είναι άφοβο άτομο που δεν υπολογίζει κανέναν επειδή έχει προστάτες.. Ταλαιπώρησε δεκάδες συμπολίτες του με δικαστικές διώξεις τα τελευταία χρόνια. Συνταξιούχος με 2.000 ευρό μηνιαίως και πολύ περισσότερα από μυστικά κονδύλια.

Τελευταία ταξειδεύει συχνά στο Κόσοβο όπου συσκέπτεται με Αλβανούς. Είναι ένα από τα λίγα άτομα που ξέρει να χειρίζεται την Βαλκανική σκακιέρα. Κάποιοι τον θεωρούν «αρχαιολόγο» επειδή ενασχολείται με αναζητήσεις αρχαίων θησαυρών. Δύο σπάνιες προϊστορικές επιγραφές πέρασαν από τα χέρια του.Τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι μεταξύ James Bond και Indiana Jones. Να τον φοβάστε γιατί είναι ικανός γιά όλα. Πολλοί δεινοπάθησαν εξ αιτίας του. Αν και εμφανίζεται ως Βουλγαρόφιλος το παίζει άνετα και στο Σκοπιανικό ταμπλώ.

Τον απέλυσαν το 92 από την ΔΕΗ Πτολεμαϊδας ως Βουλγαροσκοπιανό και από τότε επιδόθηκε στο ανθελληνικό του χόμπυ με απόλυτη επιτυχία. Η οργάνωση ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που ίδρυσε το 2000 λειτουργεί ως παράρτημα του ΒΜΡΟ Βουλγαρίας με το οποίο έχει στενές διασυνδέσεις. Η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη με έγκριση του Αρείου Πάγου. Η χρηματοδότηση πάντως γίνεται από το ίδρυμα του George Sorros που εδρεύει στην Βουδαπέστη. H ιστοσελίδα του BULGARMAK έχει εκτοξευθή στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σαν το απόλυτο εργαλείο της αντιελληνικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο.Οργανωμένο site με καθημερινό update και εκατοντάδες θέματα κυρίως ιστορικού πριεχομένου που τεκμηριώνονται με πειστικότατο τρόπο. Διαθέτει γραμματιακή υποστήριξη, το site είναι έργο τουλάχιστον 10 ατόμων με εξειδίκευση σε καίρια ιστορικά θέματα.Στην Βουλγαρία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Ενα είδος ανθελληνικής Wikipedia.

Ο Στοϊδης δεν είναι μόνος του όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Εχει στενούς συνεργάτες άτομα του ακροαριστερού χώρου στην Θεσσαλονίκη που τον τροφοδοτούν με υλικό.Συχνά τον επισκέπτονται άτομα από Βαλκανικές χώρες, κάποτε ήλθε ο διάδοχος του Βουλγαρικού θρόνου πρίγκηπας Κύριλλος.και ο πρόεδρος του VMRO Κρασιμίρ Καρακατσάνωφ. Οι υψηλές του διασυνδέσεις τον οπλίζουν με απιστευτο θράσος σε σημείο να τον φοβούνται ακόμαι και ... εισαγγελείς. Διαδίδει πως σε λίγα χρόνια θα εκδόσει και ..απομνημονεύματα.Με τον Τσαρκνιά και το Ουράνιο Τόξο έχει διαφωνήσει από χρόνια/

Τελικά το Bulgarmak ξαναεμφανίσθηκε δριμύτερο μετά από διακοπή-μυστήριο 2 εβδομάδων. Εξήγηση πάντως δεν δόθηκε. Αναμένομε.

Skinious είπε...

http://skinious.blogspot.com
/2008/03/hackers-site.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Στοΐδης ανεβοκατεβάζει το blog του και λέει πως του το κατέβασαν ελληνοαυστραλοί χακερς και πως ταχα μου η yahoo βρήκε ποιοί είναι και θα τους καταγγείλει.ΧΑ ΧΑ. Μου θυμίζει εκείνον που αυτοευνουχίσθει γιατί τον απατούσε η γυναίκα του.

Ανώνυμος είπε...

Stoidi exw kapoies poly kales fwtografies soy kai video poy tsimpoyklwnese. Etoimasou na tiws apolayseis mazi me kapoies alles xiliades anagnwstwn

Ανώνυμος είπε...

Στοϊδης-Τσαρκνιάς-Βοσκόπουλος: Το τρίγωνο του διαβόλου στην Μακεδονία

Ανώνυμος είπε...

Πολύ παλία κάποια εφημερίδα είχε τον Τσαρκνιά να το πισωγλεντάει.Το θυμάται κάποιος; Και την εφημερίδα και τις φωτογραφίες;Πολύ θα το ήθελα. Περιμένω με αγωνία απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Για το ανώνυμο 10:18
Ο Τσαρκιάς ήταν παπάς στη περιοχή της Φλώρινας με το ονομα Νικόδημος. Ο Τλοτε Δεσπότης Αυγουστίνος τον καθαίρεσε. Αυτός δεν έβγαλε τα ράσσα αλλά πήγε σε σκοπιανή μητρόπολη. Η εφημερείδα που ΄ζητάς πρέπει να ήταν ο Στόχος πριν από πολλά χρόνια. Που το θυμήθηκες. Ναι έτσι ήταν.BEYH

Ανώνυμος είπε...

1ον
Το site bulgarmak.org του Ν. Στοΐδη επαναλειτουργει κανονικά. Μια αναζήτηση σε WHOIS database έδωσε:

Domain ID:D125295906-LROR
Domain Name:BULGARMAK.ORG
Created On:01-Jul-2006 06:59:51 UTC
Last Updated On:12-Mar-2008 17:18:21 UTC
Expiration Date:01-Jul-2009 06:59:51 UTC
Sponsoring Registrar:Melbourne IT, Ltd. dba Internet Names Worldwide (R52-LROR)
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:D11517340232666
Registrant Name:Nikolaos Stoidis
Registrant Organization:Private Registration US
Registrant Street1:P O Box 99800
Registrant Street2:
Registrant Street3:
Registrant City:EmeryVille
Registrant State/Province:CA
Registrant Postal Code:94662
Registrant Country:US
Registrant Phone:+1.5105952002
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email:contact@myprivateregistration.com
Admin ID:D11517340232663
Admin Name:Admin PrivateRegContact
Admin Organization:Private Reg US
Admin Street1:P O Box 99800
Admin Street2:
Admin Street3:
Admin City:EmeryVille
Admin State/Province:CA
Admin Postal Code:94662
Admin Country:US
Admin Phone:+1.5105952002
Admin Phone Ext.:
Admin FAX:
Admin FAX Ext.:
Admin Email:contact@myprivateregistration.com
Tech ID:D11517340232665
Tech Name:TECH PrivateRegContact
Tech Organization:Private Reg US
Tech Street1:P O Box 99800
Tech Street2:
Tech Street3:
Tech City:EmeryVille
Tech State/Province:CA
Tech Postal Code:94662
Tech Country:US
Tech Phone:+1.5105952002
Tech Phone Ext.:
Tech FAX:
Tech FAX Ext.:
Tech Email:contact@myprivateregistration.com
Name Server:YNS1.YAHOO.COM
Name Server:YNS2.YAHOO.COM
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:
Name Server:

2ον
Τον Ν. Στοΐδη είχε σπεύσει να υπερασπιστεί ο "Ιός" (18/7/1998) σχετικά με την αίτηση αλλαγής του ονόματός του σε Στογιάνωφ:
http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19980718.htm

Πιο πρόσφατα, ο "Ιός" έσπευσε να υιοθετήσει τις θέσεις του bulgarmak (δηλ. αυτές του Στοΐδη), όπως αποκαλύφθηκε από τους Aegean Times και το Resalto.

Μήπως μεταξύ τους έχουν κάποια ... σχέση;

Ανώνυμος είπε...

Οι ομοφυλλοφυλικές φωτογραφίες με τον Τσαρκνιά δημοσιεύονται στην παρακάτω σελίδα του bulgarmak

http://www.bulgarmak.org/eyp.htm

Οσο για τον Στοϊδη, διατηρεί γνωριμία με τον τ.πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Συμεών που διαμένει στην Μαδρίτη. Κάποτε έστειλε τον γυιό του Κύριλλο στην Εδεσσα. Ο Στοϊδης συνέφαγε μαζί του στο δημοτικό κέντρο των καταρακτών.-

Ανώνυμος είπε...

Γνώρισα τον Στοϊδη στην Λιβύη το 1981. Εργαζόταν σαν Γεωτεχνικός Μηχανικός σε κάποια Λιβανέζικη εταιρεία που κατασκεύαζε το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τομπρούκ.Εγώ ήμουν λογιστής.

Θυμάμαι που έκανε παρέα με κάτι φίλους του Σομαλούς και έναν Βορειοκορεάτη εκπαιδευτή πιλότων ο οποίος αργότερα τραυματίσθηκε σε αεροπορικό ατύχημα.Κάποτε πετάξαμε μαζί με ένα στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω από το εργοτάξιο της εταιρείας. Αυτός ήθελε να κατευθυνθούμε προς την Σαχάρα εγώ όμως τον απέτρεψα.

Ο άνθρωπος λάτρευε κυριολεκτικά την περιπέτεια.Ζούσε την κάθε στιγμή της ζωής του. Πάντως είχε φήμη άριστου Μηχανικού.Ηταν υπεύθυνος στην κατασκευή του διάδρομου προσγείωσης.Είχε μπλεχτεί με μία Πολωνέζα νοσοκόμα στην πόλη Ντέρνα.

Ο Στοϊδης αργότερα έφυγε γιά το Καμερούν για να εργασθή σε κάποιο χρυσωρυχείο. Πρωτού φύγει μας είχε κάνει όλους το τραπέζι στην Βεγγάζη. Εχω ακόμα την φωτογραφία.

Από τότε έχασα τα ίχνη του, έμαθα όμως ότι γύρισε στην Ελλάδα το 1983. Απορώ πως μπλέχτηκε τώρα με τους Βούλγαρους.Μάλλον το κάνει από χόμπυ.Θα προσπαθήσω να τον βρώ.

Skinious είπε...

11.45,

Φίλε, μια χαρά μας τα διηγηθήκες και δεν καταλανβαίνεις πως έμπλεξε?

ΜΑ ένα τυχοδιωκτικό στοιχείο σαν κι αυτόν που ..κυνηγά τα χρυσωρυχεία, μόνο ένα πράγμα είναι ικανό να τον μπλέξει με την προπαγάνδα : ΜΟΝΕΥ, ΜΟΝΕΥ, ΜΟΝΕΥ !!!

Σε ευχαριστώ, διότι μου τον ψυχογράφησες πλήρως!