Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Γιατί κόπηκε ο Ιός της Ελευθεροτυπίας; Πλήγμα στην ελευθερία λόγου, λένε... Την ελευθερία της σκέψης την σεβάστηκε όμως ο Ιός;


Γιατί κόπηκε ο Ιός λοιπόν! Πλήγμα στην ελευθερία του λόγου, γράφουν κάποιοι φίλοι. Την ελευθερία όμως, που ποτέ δεν σεβάστηκε η ομάδα του Ιού, λέμε εμείς. Την ελευθερία του λόγου και της σκέψης που ποδοπάτησε με την συστηματική προπαγάνδα που ταίζει τα παιδιά του εδώ και πολλά χρόνια...

Ποτέ ο Ιός δεν έδωσε σοβαρά την ευκαιρία στους δεκάδες ανθρώπους που διέσυρε (πολλούς μάλιστα κατά παραγγελία όπως έχει αποδείξει το Ρεσάλτο) να απαντήσουν στα κίτρινα δημοσιεύματά του. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με την αντίθετη άποψη, παρά μόνο για να την σπιλώσει. Ποτέ δεν ανέπτυξε επιχειρήματα ή διάλογο, αλλά πάντα φυγομαχούσε προκαλώντας εντυπώσεις. Ας είναι καλά οι προστάτες του..
Όμως το πλαστό Πατριαρχείο που οικοδόμησε ο Ιός, εδώ και καιρό έχει αρχίσει να καταρέει. Η πτώση ίσως να είναι θεαματική.

Το μεγαλύτερο πλήγμα το έχει δεχθεί από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που απέδειξε τον κιτρινισμό, τα ψέμματα και την επιπολαιότητα της ομάδας. Σχεδόν ταυτόχρονα τους έπληξε ίσως πιο καίρια το Ρεσάλτο, (εδώ και εδώ), αποδεικνύοντας ότι αρθρογραφούν και σπιλώνουν ανθρώπους κατά παραγγελία σκοτεινών κέντρων...
Τελευταία, η Aegean Times έδωσε άλλο χτύπημα, επίσης αποφασιστικό, αποκαλύπτοντας ότι ο Ιός αντιγράφει κατά λέξη, βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα, και την δημοσιεύει στα άρθρα του... Και απ ότι μαθαίνω, αναμένεται σειρά άλλων αποκαλύψεων, ακόμη πιο εντυπωσιακών!

Εμείς ακούσαμε και την εκδοχή ότι η Μάνια έχει φορτώσει με όλα τα παραπάνω και έγινε άγριος καυγάς, όπως παλαιότερα είχε γίνει και με τον Φυντανίδη όταν ο Ιός θέλησε να μυνήσει το Ρεσάλτο για τις αποκαλύψεις του "θέλεις να τους πληρώνουμε για όλη τους την ζωή;" λέγεται ότι ήταν η οργισμένη απάντηση του Σεραφείμ...

Το copy-paste του Ιού

από το Ρεσάλτο

Οι «Ιοί» φαίνεται πιέζονται από τα «αόρατα αφεντικά» τους και διαπράττουν πολλές γκάφες που τους αποκαλύπτουν παντελώς. Ξεχάσατε μήπως την τελευταία «γκέλα» τους με την αντιγραφή των προπαγανδιστικών θέσεων του bulgarmak.org (όπως αποκάλυψε το aegeantimes.gr);
Αξίζει κάποιος να δει το άρθρο του 2005 και τα περιεχόμενα του bulgarmak για να σχηματίσει γνώμη. Μία ανάγνωση και σύγκριση αποκαλύπτει τον Ιό.
Παραθέτω μερικά τμήματα του άρθρου του Ιού και τα αντίστοιχα από την ιστοσελίδα bulgarmak, τα οποία είναι γραμμένα σε άπταιστα ελληνικά. Πολύ καλά ελληνικά γνωρίζουν οι Βούλγαροι, λες και τα έγραψε κάποιος από Ελλάδα … λέμε τώρα.

Ιός-1: Μύθος 1ος . Η ονοµασία «Μακεδόνες» των βορείων γειτόνων µας πρωτοεµφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί κατασκεύασµα του Τίτο. Στην πραγµατικότητα η επίµαχη ονοµασία χρησιµοποιείται ήδη από τα µέσα του ΙΘ' αι., όταν πρώτη φορά ετέθη δηµόσια το ζήτηµα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων χριστιανών της ευρύτερης Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγµή που διαπραγµατεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική, βουλγαρική ή σερβική εθνική ιδέα. Τυπικό δείγµα, το κήρυγµα του (πρώην κοµιτατζή και εν συνεχεία µακεδονοµάχου) καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ηµείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωµεν ελευθερίαν έχοµεν δύο δρόµους ν' ακολουθήσωµεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242).

Bulgarmak 1: Μύθευμα 2ο. Ο αυτοπροσδιορισμός «Μακεδόνας» των βορείων γειτόνων πρωτοεμφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί εφεύρημα του Ιωσήφ Μπροζ Τίτο Η αλήθεια: Η επίμαχη ονομασία χρησιμοποιείται ήδη από τα μέσα του 19ου αι. όταν γιά πρώτη φορά τέθηκε το ζήτημα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων ή κατ' άλλους Βουλγαρόφωνων χριστιανών της Οθωμανικής Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγμή που διαπραγματεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική ή βουλγαρική εθνική ιδέα. Πιό συγκεκριμμένα από το 1850 άρχισε η χρήση του όρους Μακεδόνας και Βούλγαρομακεδόνας ταυτόχρονα με τις ζυμώσεις για την δημιουργία αυτοκέφαλης Βουλγαρικής Εκκλησίας και ανεξάρτητου Βουλγαρικού κράτους, προσπάθειες που ευοδώθηκαν στην δεκαετία του 1870. Τυπικό δείγμα είναι το κήρυγμα του απαγχονισθέντα από τους Τούρκους πρώην Βουλγαροκομιτατζή και μετέπειτα Μακεδονομάχου καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ημείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωμεν ελευθερίαν έχομεν δύο δρόμους ν' ακολουθήσωμεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242).

Ιός-2: Μύθος 2ος. Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας. Στην πραγµατικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός µας ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισηµαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η σηµερινή ΠΓΔΜ περιλαµβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας (επί Φιλίππου). Η πολυδιαφηµισµένη διάκριση της µείζονος Μακεδονίας σε «γεωγραφική» και «ιστορική» δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασµα του τότε ελληνικού υπ.Εξ., µε σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας µε «το µέρος εκείνο της χώρας ταύτης εις το οποίον ο Ελληνισµός δύναται να παρασταθή επικρατών».

Bulgarmak 2: Μύθευμα 3ο. Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας Η αλήθεια: Στην πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισημαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η Οθωμανική Μακεδονίας περιλαμβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας επί Φιλίππου. Η πολυδιαφημισμένη εξάλλου διάκριση της μείζονος Μακεδονίας σε γεωγραφική και ιστορική δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασμα του τότε ελληνικού Υπ. Εξ. με σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας με το μέρος εκείνο της χώρας αυτής στο οποίον ο Ελληνισμός μπορεί να εμφανισθή επικρατών.

Ιός-3: Μύθος 3ος. Το πραγµατικό ιστορικό όνοµα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα». Στην πραγµατικότητα, η ονοµασία αυτή χρησιµοποιήθηκε απ' το γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και µάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της. Οταν η στρατιωτική δικτατορία του βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντάς τις σε ένα ενιαίο «γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεµονία, όλες οι «ιστορικές» περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από διοικήσεις («Μπανοβίνες») µε τα ονόµατα των τοπικών ποταµών. Η αλλαγή παγιώθηκε µε το σύνταγµα του 1931 (άρθρο 83) και αντιµετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής. Αν πάρουµε στα σοβαρά αυτή τη διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από (γιουγκοσλαβική) Μακεδονία δεν υπάρχουν επίσης Σλοβενία (αλλά «Ντράβσκα» Μπανοβίνα), Κροατία («Σάβσκα» και «Πριµόρσκα» Μπανοβίνα), Μαυροβούνιο («Ζέτσκα» Μπανοβίνα), Βοσνία-Ερζεγοβίνη («Ντρίνσκα» και «Βρµπάσκα» Μπανοβίνα), Βοϊβοδίνα («Ντουνάβσκα» Μπανοβίνα) και -φυσικά- ούτε Σερβία («Μοράβσκα» Μπανοβίνα). Η γελοιότητα του όλου επιχειρήµατος, που προπαγανδίστηκε κι από επίσηµα χείλη (βλ. επιστολή Παπαθεµελή, «Ε» 17.3.01), είναι παραπάνω από προφανής.

Bulgarmak 3: Μύθευμα 4ο. Το πραγματικό ιστορικό όνομα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα» Η αλήθεια : Η ονομασία Βαρντάρσκα χρησιμοποιήθηκε από το Γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και μάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της. Οταν η στρατιωτική δικτατορία του Σέρβου βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντας αυτές σε ενιαίο «Γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεμονία, όλες οι ιστορικές περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από επαρχιακές Διοικήσεις (Μπανοβίνες) με τα ονόματα τοπικών ποταμών. Η διοικητική αυτή αλλαγή που αποσκοπούσε στην εξάλειψη των εθνοτήτων, παγιώθηκε τυπικά με το Γιουγκοσλαβικό σύνταγμα του 1931 (άρθρο 83) και αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτή την προσωρινή διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από Γιουγκοσλαβική Μακεδονία δεν υπάρχει Σλοβενία αλλά Ντράβσκα Μπανοβίνα, δεν υπάρχει Κροατία αλλά Σάβσκα και Πριμόρσκα Μπανοβίνα), δεν υπάρχει Μαυροβούνιο αλλά Ζέτσκα Μπανοβίνα), δεν υπάρχει Βοσνία-Ερζεγοβίνη αλλά Ντρίνσκα και Βρμπάσκα Μπανοβίνα, δεν υπάρχει Βοϊβοδίνα αλλά Ντουνάβσκα Μπανοβίνα) και το κυριότερο όλων δεν υπάρχει ούτε καν Σερβία αλλά Μοράβσκα Μπανοβίνα. Η γελοιότητα του επιχειρήματος, που προπαγανδίστηκε από επίσημα Ελληνικά χείλη (μητροπολίτης Ανθιμος, Στέλλιος Παπαθεμελής. Γιώργος Καρατζαφέρης κ.α.), είναι παραπάνω από προφανής.

Με μια απλή σύγκριση των κείμενων αποδεικνύεται η ΑΥΤΟΥΣΙΑ αντιγραφή των "Ιών" από το Σάιτ του Σόρος.

σημ της Μεγκουλινας: Αν θέλετε να συγκρίνετε τα δύο κείμενα: η αντιγραφή του Ιού είναι εδώ, η βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: το προπαγανδιστικό site "έπεσε" μόλις έγινε η αποκάλυψη για την αντιγραφή του Ιού. Έτσι είναι διαθέσιμη μόνο η αποθηκευμένη σελίδα από το google. Επίσης επειδή ο Ιός θα ισχυριστεί ότι το δικό του κείμενο είναι προγενέστερο, προσέξτε στο τέλος της αποθηκευμένης σελίδας την ημερομηνία, έναρξης λειτουργίας του:2002. Το προπαγανδιστικό κείμενο είναι προγενέστερο από αυτό του Ιού. Μόνο που παλαιότερο το site λειτουργούσε σε άλλη διεύθηνση. Επίσης ο Ιός θα ισχυριστεί ότι αντέγραψε το κείμενο από βιβλίο κάποιου Βούλγαρου ιστορικού. Αφήστε όμως να το ισχυριστεί πρώτα και θα γελάσουμε...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το κείμενο του bulgarmak είναι μεταγενέστερο εκείνου του ιού.
Ότι η ιστοσελίδα ξεκίνησε το 2002 δεν σημαίνει ότι και το συγκεκριμένο κείμενο είναι του 2002.Προσέξτε το ζήτημα αυτό γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για να σας εμφανίσουν ως "αναξιοπιστους".

Ανώνυμος είπε...

όχι το κείμενο ήταν γνωστό εδώ και χρόνια, πολύ πριν το 2005 που δημοσιεύτηκε το άρθρο του Ιού/

Λυδήριος είπε...

Βασικά το σημαντικότερο ήταν οτι δεν έδινε βήμα στούς άλλους να απαντήσουν. Έτσι γινόταν κίτρινος. Γέμιζε με λάσπη πολλούς και μετά απλώς έφευγε χωρίς να ασχολείται τι και πως

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η δημοσιογραφια δεν ηταν ποτε πρωτυπο ηθικης...Με αυτο ελπιζω να απαντησα στο θεμα....

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε.Το συγκεκριμένο site το παρακολουθούσα συστηματικά.
Ο αρρωστημένος ανθελληνισμός του Στοϊδη δεν διαφέρει από εκείνον του Ιού.

Το ύφος όμως γραφής παραπέμπει σε Κωστόπουλο.Το κείμενο από την επιστολή του Μελά χρησιμοποιείται εκτός συμφραζομένων, καθώς η συνέχεια της επιστολής διαψεύδει τον ιό.

sikam είπε...

Δεν ξέρω τι εγινε το σίγουρο ειναι πώς Χρυσαυγίτες,Ζουράριδες,και διάφοροι σοσιαλ εθνικιστές πήραν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.
Ελπίζω σύντομα να υπάρχει συνέχεια

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Πλήγμα μεγάλο, πράγματι.
Πάω να βάλω τη γάτα μου να κλαίει.


sikam,
κάτω απ' την συκαμινιά
σε βλέπω
νά 'χεις μία ακεφιά.

Φάε δυο μούρα και θα σου περάσει.

Ανώνυμος είπε...

θα κάνω μερικές ερωτήσεις κρίσεως...

1) γιατί ο ιός στο τέλος του άρθρου έχει πηγές και το bulgarmak στο αντιστοιχο site όχι;


2) γιατί το bulgarmak, σε άλλες σελίδες που προφανώς, δεν έχουν ανανεωθεί, έχει copyright (τρομάρα του...) 2002-2007...ενώ στη συγκεκριμένη έχει 2002-2008;


και μια παρατήρηση...

το bulgarmak πρέπει να κρατάει λεπτομερές αρχείο με τα φύλλα της ελευθεροτυπίας...δεν εξηγούνται αλλιώς οι τόσες αναφορές...


μεγκουλίνα..,η δημοσιογραφία σου είναι για τα πανηγύρια...

ixic_/aka xristoforos_@thmmy.gr

Ανώνυμος είπε...

Και το ερώτημα είναι η κότα εκανε το αυγό, ή το αυγό (Ιός) την κότα(Στοϊδη)?

ΥΓ: Η πλαστογράφηση πηγών δια της απάλειψης κρίσιμων χωρίων είναι μία τακτική που ακολουθεί κατά συρροή τόσο ο Ιός,όσο και οι φασίστες με τους οποίους συνεργάζεται στα Σκόπια.

Ανώνυμος είπε...

η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι ανώνυμε, ότι εγώ ψάχνω προσεγγίσω την αλήθεια, ενώ εσύ ό,τι προσκρούει στην εδραιωμένη μέσα σου αλήθεια, το βαφτίζεις "προπαγάνδα". Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι κάποιος μπορεί να έχει αντίθετη άποψη από εσένα στο θέμα αυτό παρά μόνο "αν έχει φασίστες συνεργάτες στα Σκόπια".

Έχασες, κι όσο δεν θα μπορείς να αντιπαρατεθείς σε όσα προσπαθεί -χωρίς αλάθητο- να προσεγγίσει ο ΙΟΣ, θα ψάχνεις να βρίσκεις ...μοχλούς έξωθεν...

το ερώτημα σου περί κότας και αυγού είναι άτοπο, όταν κάποιοι (βλέπε μεγκουλίνα) προσπαθούν να αποδείξουν ότι συγκεκριμένη είναι η κότα και συγκεκριμένο είναι το αυγό! άμα δεν έχει σημασία γιατί η μεγκουλίνα επιμένει πως το άρθρο έιναι προγενέστερο; ελα'μ ντε...

τέλος, αν με ρωτήσεις προσωπικά, δεν βλέπω καμία κότα και κανένα αυγό...

βλέπω ανθρώπους που γράφουν λογικά και ελεύθερα και τον τυπάκο του bulgarmak (πίσω από τον οποίο νομίζετε πως κρύβεται η παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της ελλάδος - λες κι όσοι μας εχθρεύονται χρησιμοποιούν ως όπλο ένα κιτς site..) να τους αντιγράφει όπου τον συμφέρει διανθίζοντας με δικά του σχόλια...

ixic_

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έχει σημασία αγαπητέ ανώνυμε δεν είναι ποιος στρατευμένος αρθρογράφος αντέγραψε τον άλλο, αλλά η πολιτική σκοπιμότητα που αμφότεροι υπηρετούν.

Σίγουρα η νταηλίδικη "δημοσιογραφία" που ασκούν οι ιοί (χωρίς καν να δίνεται η δυνατότητα ισότιμης απάντησης στα κατά καιρούς θύματά τους), οι αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις των ιδρυμάτων οπου δραστηριοποιούνται, η παραποίηση ιστορικών πηγών δια της αποσπασματικής παράθεσης χωρίων, η αγιογράφηση υπερεθνικιστών κρατικών αξιωματούχους τύπου Popovski, αλλά και η συστηματική αποσιώπηση μερικών εκατοντάδων ιστορικών ντοκουμέντων που τους διαψεύδουν ούτε την ελεύθερη σκέψη προάγουν ούτε και την ιστορική γνώση.


Αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι όπως κάθε καλός οπαδός έτσι και εσύ αισθάνεσαι την ανάγκη να υπερασπιστείς το θιγόμενο ινδαλμα σου.

Κατανοητή η πρόθεσή σου.

Προσωπικά θα έλεγα στη μεγκουλίνα να διερευνήσει λίγο περισσότερο το ζήτημα.
Ο κρετινικός φανατισμός και το ύφος γραφής του κύριου Κωστόπουλου μοιάζει τόσο πολυ με εκείνη του τέως ιδρυτικού στελέχους του Vinozhito ώστε είναι πολύ εύκολο να γίνεί λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μεγκουλίνα ας μην ξεχνάς επίσης ότι ο Στοϊδης από την στιγμή που εκδήλωσε βουλγαρική συνείδηση έπαψε να είναι προστατευόμενος του ιού.
Εξαφανίστηκε από τη συγκεκριμένη στήλη σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Χριστόφορε! το γιατί το bulgarmak δεν αναφέρει βιβλιογραφία, δεν γνωρίζω, ρώτα τον κατασκευαστή του. O Ιός χρησιμοποιεί, αλλά οι 10 Μύθοι περιέχονται σε αυτήν; Αν περιέχονται για πες μας που; Μήπως στο βιβλίο της Αθηνάς Σκουλαρίκη, της κόρης του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης;

Για να μην πολυλογούμε όμως, το κείμενο του bulgarmak είναι προγενέστερο από αυτό του Ιού, άρα δεν μπορεί να το αντέγραψε ο «γραφικός» αυτός υπάλληλος της ΔΕΗ, που είναι ο κατασκευαστής του, αλλά μάλλον το αντίθετο συνέβη.

Μέχρι το 2004 η διεύθυνση του bulgarmak ήταν αυτή http://www.geocities.com/bulgarmak. Το 2003-4 η ιστοσελίδα έπεσε για ένα ή δύο χρόνια. Τότε λοιπόν, δημοσιεύτηκε το κείμενο του Ιού.
Αυτό το γνωρίζουν πολλοί δημοσιογράφοι και άλλοι που παρακολουθούσαν την ιστοσελίδα.

Γι αυτό και έχει copyright 2002-2008, γιατί γράφτηκε το 2002. Άρα ο Ιός το έγραψε ΜΕΤΑ, δηλαδή το αντέγραψε. Ή βρίσκεται στην βιβλιογραφία που αναφέρει ο Ιός, και το πήραν και οι δύο από εκεί. Για δείξτο μας όμως (τους 10 Μύθους εννοώ) γιατί εμείς δεν το βρήκαμε!!!!

Το αν ο Ιός είναι χαζός ή όχι δεν το ξέρω, όμως το 2005 όταν δημοσίευσε τους 10 μύθους το http://www.geocities.com/bulgarmak
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Ίσως να παρασύρθηκε και να έκανε copy paste, ίσως έτσι του είπαν, δεν ξέρω… Ρώτα τους αν είναι φίλοι σου. Μετά το προπαγανδιστικό site εμφανίστηκε στην νέα του διεύθηνση. Σήμερα μάλιστα λειτουργεί, αλλά ΧΩΡΙΣ την επίμαχη σελίδα, πράγμα που ερμηνεύεται ότι θέλει να προστατέψει τον Ιό, αφού υπήρξε και προστατευόμενός του (ο δημιουργός της σελίδας)

Όμως, πρέπει να σου επισημάνω ότι η ευχέρεια που έχει το bulgarmak να βρίσκει κρατικά έγγραφα και φωτογραφίες προσώπων σε διάφορες συγκεντρώσεις, ταυτότητες κλπ παραπέμπουν κατ ευθείαν σε μυστικές υπηρεσίες. Γι αυτό μην εκθέτεις τον μπούτσια, Χριστόφορε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά ο Στοίδης ήταν μέλος του Ιού;;; Και μετά δήλωσε ...βουλγαρική υπηκοότητα πήρε το νοματιόν του και έφυγε για να συνεχίσει την προπαγάνδα του από αλλού;;; Ή έστω τον σουτάρανε (αν θέλουμε το πιστεύουμε); Και μετά ο Ιός αντέγραψε κείμενα από αυτόν που λέει ότι έδιωξε (που σημαίνει ότι συμφωνεί μαζί του); Ο οποίος Στοίδης έχει γράψει ότι πιο ανθελληνικό προπαγανδιστικό πράγμα μπορεί κάποιος να σκεφτεί; Και μετά ο Στοίδης κατέβασε το site από το οποίο αντέγραψε τους μύθους ο Ιός; Γιατί; Για να τον εκδικηθεί που τον έδιωξε; Και γιατί πληρώνει για να έχει το προπαγανδιστικό site ο ...πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ; Του περισσεύουν;

Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Ας μου εξηγήσει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

Το site έπεσε και τώρα εμφανίστηκε με τη διαφορά ότι στα report φαίνεται πλέον μόνο το όνομα Νικόλαος Στοίδης, και όχι διεύθυνση τηλέφωνο κλπ, ενώ στο παλιό site έλεγε διεύθυνση Έδεσα Σαρρανταπόρου 20!!! Τηλέφωνο δε θυμάμαι ρε γμτ... Επίσης στο παλιό site είχε φωτογραφία με τα Σκόπια να φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, ενώ το καινούριο να λέει ότι η Μακεδονία είναι Βουλγάρικη!!! Τέλος στο παλιό site έλεγε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν δοσίλογοι (!) και ταυτόχρονα υποστήριζε τους Σκοπιανούς λέγοντας πως είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Έλεος πια με αυτόν το μαλάκα. Που έκοψε και το site για να μη φανεί ότι ο Ιός αντέγραψε τα κείμενά του, την ώρα που ο Ιός λέει (;) ότι τον έδιωξε... Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης στα Βαλκάνια, και πολυ φοβάμαι ότι οδηγούμαστε σε μια τεχνητή κρίση που δημιουργείται από την Αμερική για να τα ...κανονίσουν πάλι όπως θέλουν αυτοί μετά την κρίση. Και όλα αυτά με την ανοχή-βλακεία πολλών αμερικανών πολιτών που δεν έχουν καταλάβει την εκμετάλλευση που υφίστανται από την κυβέρνησή τους και 50.000.000 ψηφίζουν αυτούς που τους λένε "θα βρω τον Οσάμα Μπιν Λάντεν ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσω μέχρι την κόλαση"!!! Μιλάμε για βλακεία όμως...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιός είχε γράψει ένα δακρύβρεχτο άρθρο για τον Στοϊδη και τους λοιπούς της παρέας.
Στη συνέχεια όμως έπαψε κάθε αναφορά στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αιτία το ότι δήλωσε τα αυτονόητα.Οτι ομιλεί δηλαδή την ίδια γλώσσα με τους βουλγάρους και ότι εθνότητα Σλαβομακεδόνων ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ.

Άγνωστο γιατί ο Στοϊδης κατέβασε το κείμενό "10 μύθοι" από την ιστοσελίδα του.

Ήθελε να προστατεύσει από τυχόν επικρίσεις τους φανατικότερους ελληνοφωνους πολέμιους της Ελλάδας στο θέμα της Μακεδονίας?

Τον απείλησε με μήνυση ο Κωστόπουλος ότι τον αντιγράφει χωρίς την άδεια του? :-)

Who gives a shit όπως θα έλεγαν και οι εργοδότες του Γ.Γ. της ΕΣΗΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=15900

Η απάντησή μου βρίσκεται εδώ...

ixic_

Ανώνυμος είπε...

Νικόλαος Στοίδης, ΕΔΕΣΣΑ Σαρανταπόρου 12. ΤΗΛ.2381025315

Ανώνυμος είπε...

Αφού καμιά εθνική υπηρεσία δεν κάνει κάτι(τι να περιμένουμε άλλωστε από το Ελληνικό κράτος που τους χρηματοδοτεί αποπάνω)για αυτά τα τουλάχιστον εμμετικά ανθελληνικά sites κάνω έκληση ΟΛΟΙ οι Ελληνες που γνωρίζουν και έχουν τις "δυνατότητες" να τα εκουδετερώνουν.ΔΗΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία το bulgarmak δημιούργησε "θυγατρική" στην Youtube με το ψευδώνυμο kaltsef.Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει 13 βιντεο με έντονο αντιελληνικό περιεχόμενο ορισμένα των οποίων "έκοψαν πολλά εισιτήρια".

Αναφέρομαι στον "3ο Βαλκανικό πόλεμο" και στον "Αλέξανδρο Ελληνοκτόνο" που έγιναν αμέσως best seller με 40.000 επισκέψεις.

Τελικά αυτός που κρύβεται από πίσω έχει σκηνοθετικό ταλέντο.
Τα βιντεοκλιπ του bulgarmak χαρακτηρίζονται από κάποιους ως "αριστουργήματα"

Φοβάμαι πως όλη αυτή η ιστορία με τον Στοϊδη έχει πολύ βάθος

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω τρία άτομα που αυτοκτόνησαν λόγω Στοϊδη.Οι δύο ήσαν Πόντιοι. Αν σε βάλει στο μάτι αλοίμονό σου.Τελευταία άρχισε να οπλοφορεί.

Αλήθεια γιατί τόσος θόρυβος για έναν "μοναχικό" άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Domain ID:D125295906-LROR
Domain Name:BULGARMAK.ORG
Created On:01-Jul-2006 06:59:51 UTC
Last Updated On:12-Mar-2008 17:18:21 UTC
Expiration Date:01-Jul-2009 06:59:51 UTC
Sponsoring Registrar:Melbourne IT, Ltd. dba Internet Names Worldwide (R52-LROR)
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:D11517340232666
Registrant Name:Nikolaos Stoidis
Registrant Street1:Saradaporou 12
Registrant Street2:Kyprou 30
Registrant Street3:
Registrant City:Edessa
Registrant State/Province:none
Registrant Postal Code:58200
Registrant Country:GR
Registrant Phone:+1.2381025315
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email:domain.tech@yahoo-inc.com
Admin ID:D11517340232663
Admin Name:Anthony Katsoris
Admin Street1:Saradaporou 12
Admin Street2:
Admin Street3:
Admin City:Edessa
Admin State/Province:Macedonia
Admin Postal Code:58200
Admin Country:GR
Admin Phone:+1.2381025315
Admin Phone Ext.:
Admin FAX:
Admin FAX Ext.:
Admin Email:domain.tech@yahoo-inc.com
Tech ID:D11517340232665
Tech Name:- Yahoo! Security Lock
Tech Street1:701 First Ave.
Tech Street2:
Tech Street3:
Tech City:Sunnyvale
Tech State/Province:CA
Tech Postal Code:94089
Tech Country:US
Tech Phone:+1.6198813096
Tech Phone Ext.:
Tech FAX:
Tech FAX Ext.:
Tech Email:domain.tech@yahoo-inc.com
Name Server:YNS1.YAHOO.COM
Name Server:YNS2.YAHOO.COM

Ανώνυμος είπε...

Η αναζήτηση του αριθμού στο whitepages.gr , μας βγάζει και το επαγγελμά του. Τελικώς είναι νυν, ή πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ;

ΣΤΟΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ

Μεταλλειολόγος Μηχανικός

ΕΔΕΣΣΑ
Σαρανταπόρου 12
Πέλλης
58200

2381025315


- Κώστας Κ.

tzonakos είπε...

Ομολογώ οτι έπαθα πλάκα με όλα αυτά !
Ιδέα δεν ειχα !