Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Κλείνει το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι

αναδημοσίευση από το http://macedonia-greece.blogspot.com/

Αίτηση για ΠΤΩΧΕΥΣΗ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ υπέβαλε το INTERNATIONAL HELSINKI FEDERATION for HUMAN RIGHTS στο Εμπορικό Δικαστήριο της Βιέννης! Η ανακοίνωση έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2007. Ο λόγος ήταν μία βαρύτατη οικονομική κρίση που επήλθε εξαιτίας σοβαρών οικονομικών εγκλημάτων που ομολόγησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της οργάνωσης τα οποία ελάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια αρκετών ετών. Η σχετική δίκη ξεκινάει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2007. Αποτέλεσμα των παραπάνω η Μη Κυβερνητική Οργάνωση τελεί υπό διάλυση και τα γραφεία θα κλείσουν εντός ολίγων ημερών.

Στις 30 Ιανουαρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η ρευστοποίηση . Σημειώνουμε ότι το κλείσιμο αφορά την ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΚΥΡΙΑ οργάνωση του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που είχε επιλέξει για έδρα την Βιέννη της Αυστρίας. Αφορά δηλαδή το ΚΕΝΤΡΟ διοίκησης της οργάνωσης κι όχι απλά κάποιο τοπικό παράρτημα. Αυτά είναι συνοπτικά όσα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα της ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που οι Έλληνες γνωρίζουν από πολλές ανυπόστατες καταγγελίες κατά της χώρας μας. Την παραπάνω ανακοίνωση στα Αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Θυμίζουμε ότι το Ρωσικό παράρτημα της συγεκριμένης οργάνωσης βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας σε υπόθεση ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ. Δείτε σχετικά επίσης εδώ.
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ: Σε προηγούμενη ανακοίνωση της ίδιας οργάνωσης αναφέρεται ότι ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ το Παράρτημα του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι στην Μολδαβία διότι ... ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ και ΖΗΜΙΩΣΕ την οργάνωση!
Δεν μπορούμε παρά να ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ με χαρά αυτά τα νέα διότι ΔΕΝ μπορούμε να πούμε ότι είμασταν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή ενός ανθρώπου όπως ο Τζορτζ Σόρος στην ίδρυση και διοίκηση ιδρυμάτων που υποτίθεται προστάτευαν τους αδύναμους του πλανήτη από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους ... σαν εμάς τους Έλληνες.
Σιγή ιχθύος από το Ελληνικό Παράρτημα του Δημητρά, (φωτο αριστερά) το οποίο πλεόν εμφανίζεται ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των δικαιωμάτων όλων των καταπιεσμένων των Βαλκανίων. Για τους Βούλγαρους των Σκοπίων ... κάποιοι κάνουν τις πάπιες, για τους Έλληνες τουρίστες στα Σκόπια επίσης. Να δούμε τώρα ΠΟΙΟΣ θα χρηματοδοτεί τους Έλληνες "ΑΓΙΟΥΣ" των αδικημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: